Kennissessies Suite MKB

Kennissessies Suite MKB
25 september 2020

Ivm Corona kunnen de geplande kennissessies helaas niet doorgaan.

Become-IT gaat vanaf oktober maandelijks kennissessies over Suite MKB organiseren voor bedrijven en klanten. De gratis sessies worden elke 1e donderdag van de maand gehouden op de locatie Wellantcollege in Houten. Met de kennissessies wil Become-IT een veilige en inspirerende plek bieden voor een demo of training.

De sessies zijn in de ochtend bedoeld voor geïnteresseerde bedrijven die graag de mogelijkheden van de Suite MKB willen zien en meer willen weten over de opstartfase. Voor alle bedrijven die langskomen hebben we een presentje.

Het middagprogramma is exclusief voor bestaande klanten. Deze training met veel ruimte voor specifieke vragen gaat de diepte in. Ook zullen we hier alle nieuwe ontwikkelingen bespreken. Per klant kunnen maximaal 2 medewerkers zich aanmelden, advies is om laptop of tablet mee te nemen.

Tussen 12.00 en 13.00 is er een lunch waar aanwezigen gebruik van kunnen maken. Deze wisseling van het ochtend naar het middagprogramma is een mooie gelegenheid voor geïnteresseerde bedrijven om in contact te komen met bestaande gebruikers. Deelname aan de lunch svp opgeven bij het aanmelden.

Bekijk hier de aankondiging van eigenaar Leo Kodde

In dit nieuwsbericht praktische informatie over het programma en hoe je kunt aanmelden.

Programma

Onderdeel:
Voor:
Tijden:
Door:
Demo's en uitleg over het starten met Suite MKB
Bedrijven met interesse
09.00 - 12.00
Leo 
Lunch
Aanwezigen
12.00 - 13.00
 
Training Suite MKB
Alleen voor klanten
2 personen per bedrijf
13.00 - 17.00
Anton

Geplande data

Kennissessie:
Aanmeldingen ochtend
Aanmeldingen middag
1 oktober 2020
1 demo
5
5 november 2020
2 demo's
11 (nog 1 plek!)
3 december 2020
0
11 (nog 1 plek!)

(Er kunnen max 12 deelnemers per dagdeel komen)

Aanmelden

Gebruik onderstaand formulier om aan te melden. Geef aan wanneer je komt, wie er komt en voor welk onderdeel je komt (ochtend of middag) en of je gebruik maakt van de lunch. Wij vragen je rekening te houden met de RIVM kaders inzake Corona bij deelname aan een kennissessie.

(Het maximale aantal aanmeldingen is 12 personen per dagdeel)

Mijn gegevens:

 

Ik/wij melden ons aan voor:

 

Ruimte voor opmerkingen:

Locatie

Groene Hotspot Houten is gevestigd op het Wellantpark, op het terrein van Wellantcollege Houten. Oud Wulfseweg 3, Houten. Parkeren bij de ingang en loop dan het pad af.

De locatie is een bekende plek voor hoveniers maar ook bedrijven en klanten uit andere sectoren zijn welkom. Suite MKB bedrijfssoftware is geschikt voor meerdere branches en daarin valt ook veel van elkaar te leren.