Vacature Consultant

Vacature Consultant

De afgelopen jaren hebben we hard gewerkt aan het ontwikkelen van onze online Suite MKB bedrijfssoftware, steeds meer bedrijven ervaren dit als een succesvolle formule en kiezen ervoor om met de Suite te gaan werken.

Daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons wil helpen onze doelstelling voor landelijke bekendheid waar te maken. We zoeken iemand met bedrijfskunde/commerciële economie achtergrond met affiniteit in IT. Iemand die onze doelgroep  (installatiebedrijven / hoveniers) in kaart brengt en zorgt dat we in beeld komen.
 

 

Rollen

Je hebt veel contact met klanten. Dit kan op afstand en ook op locatie bij de klant. Als vast aanspreekpunt zorg je ervoor dat klanten leren werken met de Suite, dat alle wensen vertaald worden in oplossingen en alle vragen in antwoorden. 

Je verzorgt demo's voor klanten en werkt aan een plan om ons verkoopproces te verbeteren, bedrijfskundig inzicht is hierin een pré.

Samen met collega consultants en de product owner werk je mee aan het succes van de Suite MKB. De product owner is verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de software en kan de wensen die jij verzamelt hebt laten ontwikkelen door de programmeurs. Als Consultant zorg je dus ook voor het inventariseren van de wensen en de terugkoppeling naar de klant. Kennis van bedrijfsprocessen is daarom belangrijk.

Afhankelijk van je interesse in Sales of IT kan je doorgroeien richting verkoop of software/technical consultant.

 

Eigenschappen

Belangrijk is dat je het leuk vindt om met mensen te werken en ze te helpen! Persoonlijk, professioneel en flexibel zijn waarden waar wij als bedrijf voor staan en die je als consultant uitdraagt omdat je veel klantcontact hebt.

Verder zijn onze consultants klantgericht, ijverig, collegiaal, humoristisch, vooruitstrevend, behulpzaam, oplossingsgericht, pro-actief, vriendelijk en zorgvuldig! Uiteraard is dit een behoorlijk intense lijst, dus laat je hierdoor niet ontmoedigen om contact op te nemen.

Een pré is het als je inzicht hebt in bedrijfsprocessen bij ons type klant (zie volgende kopje). Denk hierbij aan processen als calculatie, planning en administratie.

HBO denkniveau en een rijbewijs is vereist.

De vacature is m/v.

 

Klanten van Become-IT

Become-IT is een constant groeiend softwarebedrijf met een solide klantenbasis bij bedrijven die zich kenmerken als vakmensen. Denk aan hoveniers, installatiebedrijven etc. Deze klanten zitten verspreid door het hele land en hebben over het algemeen tussen de 3 en 30 medewerkers. Het grootste gedeelte van die medewerkers werken in de buitendienst.

Als consultant heb je contact met directeur/eigenaren, planners, administratief/commercieel medewerkers en werkvoorbereiders. 

 

Werken bij Become-IT

Wij bieden een professionele werkplek met alle voorzieningen die nodig zijn voor je werk. Onze werktijden zijn van 8-17 en werken we eigenlijk nooit over. Dit omdat we heldere afspraken maken, goed georganiseerd zijn en naast werken ook waarde hechten aan onze gezondheid en sociaal leven.

2 x per jaar gaan we met het hele team en aanhang uit eten en tussendoor hebben we als team diverse teamuitjes zoals karten, lasergamen etc. In de kantine zijn allerlei voorzieningen aanwezig en er is altijd vers fruit en eieren naast koffie en thee.

Become-IT is gevestigd in Ermelo. Centraal in het land, langs de A28 en dichtbij treinstation Harderwijk. Het is een veilige omgeving om te wonen en te werken. Veel natuur voor ontspanning, sport en recreatie. In de zomer brengt het toerisme gezelligheid en worden er evenementen georganiseerd.

Uiteraard krijg je naast werkplezier en waardering ook een goede vergoeding voor het werken bij Become-IT. Dit is afhankelijk van je werkervaring, opleidingsniveau en motivatie.

 

Interesse?

Neem contact op met Leo Kodde: https://www.become-it.nl/contact/leo-kodde/1/