3 nieuwe stagelopers bij Become-IT

3 nieuwe stagelopers bij Become-IT
05-03-2021
Tags
Stagelopen Applicatie- en softwareontwikkelaar Sales & Marketing Hoornbeeck College Landstede Deltion

Afgelopen maand mochten wij 3 nieuwe stagelopers verwelkomen bij Become-IT, namelijk Bert, Micha en Matthias. De stagelopers gaan de ontwikkelaars en consultants ondersteunen in het werk en gaan niet alleen de Suite MKB verbeteren maar ook Become-IT zichtbaar maken. Wat de werkzaamheden zijn van iedere stagiair en wat hij of zij wil gaan bereiken in zijn stage ga je lezen in dit bericht.

Stage Bert Bosch – Koppeling met Twinfield

Bert liep zijn eerste halfjaarstage voor de opleiding Applicatie- en softwareontwikkelaar bij Become-IT. Daarna is hij bij ons blijven werken en doet nu zijn tweede halfjaarstage weer bij Become-IT. Bert volgt de opleiding op Landstede in Harderwijk. Doordat Bert nu al lange tijd bij Become-IT werkt weet hij alle ins-and-outs van Suite MKB, dit zal Bert goed van pas komen bij de werkzaamheden die hij deze stage gaat uitvoeren.

Bert gaat in zijn stage een API koppeling tussen Suite MKB en Twinfield maken. Dit wordt een vergelijkbare koppeling zoals met Exact online en SnelStart. Hierdoor kunnen klanten hun facturen, projecten, relaties en betalingen live bijwerken met Twinfield via de Suite. Er zal hierdoor veel tijd bespaart gaan worden op administratief werk. De boekhouding is altijd bij en de betalingen worden automatisch gematched.

Stage Matthias Westerink – Marketing

Net als Bert heeft Matthias zijn eerste halfjaarstage van zijn opleiding Software developer ook gedaan bij Become-IT. Hij volgt de opleiding op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Nu doet hij ook zijn tweede halfjaarlijkse stage bij ons. De ervaring die hij in zijn eerste stage heeft opgedaan gaat hem goed helpen bij zijn tweede stage bij Become-IT.

Waar Matthias in zijn eerste stage vooral een front-end developer was, gaat hij deze stage zich vooral focussen op Marketing & sales. Zo gaat hij in zijn tweede stage bezig om de Become-IT LinkedIn bedrijfspagina beter zichtbaar te maken. Daarnaast zal hij ook de website tijdvoorhetechtewerk.nl maken.

Stage Micha Glas – Koppeling met Office365

Nieuwe bij Become-IT is Micha, hij doet de opleiding Applicatie- en softwareontwikkelaar op het Deltion Collega in Zwolle. Hij hoopt zijn opleiding af te ronden na zijn stage.

Micha gaat in zijn stage bezig om een koppeling te maken tussen Office 365 en Suite MKB. Deze koppeling gaat ervoor zorgen dat werknemers afspraken in Suite MKB ook in Outlook zetten. Op deze manier kunnen de werknemers ook binnen Outlook een overzicht van de planning zien of kunnen ze afspraken publiceren in de Outlook agenda van een collega.

Met de Office 365 koppeling is nog veel meer mogelijk en daar gaat Micha als hij tijd heeft mee verder.

Zoek je een stage?

Ben je op dit moment of in de toekomst op zoek naar een stage? Become-IT is de ideale plek om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Je kunt bij Become-IT stage lopen voor de opleidingen Software developer, Bedrijfskunde, Commerciële economie en nog andere opleidingen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!