Aangesloten accountants bij Become-IT

Aangesloten accountants bij Become-IT
04-02-2020
Tags
accountant administratiekantoor gratis meekijken financiële inrichting

Become-IT hecht veel waarde aan het samenwerken met accountants en administratiekantoren. Suite MKB kan daarvoor gratis gekoppeld worden met accountants die aangesloten zijn bij Become-IT. Omdat Become-IT veel waarde hecht aan de samenwerking met accountants hebben wij een pagina ontwikkeld waarop de aangesloten accountants te zien zijn, in dit bericht leest u daar meer over.

Voordelen voor aangesloten accountants

Aangesloten accountants krijgen een gratis login voor de Suite MKB van hun klant(en). Zo kan de accountant inloggen op de Suite MKB van de klant om de financiële inrichting te doen en krijgen ze inzicht in de actuele gegevens van de klant.

De financiële inrichting bestaat bijvoorbeeld uit het instellen van de boekhoudkoppeling en het invullen van omzetgroepen met de omzetgrootboekrekeningen. Omzetgroepen kunnen worden ingesteld per product of per factuur.

Belangrijk is verder dat accountants kunnen meekijken om advies en inzicht te geven op basis van actuele cijfers. Ook kunnen accountants de urenrapportage opvragen en bijvoorbeeld loonstroken maken voor medewerkers met 0-uren contracten.

Pagina met aangesloten accountants

Op de website van Become-IT is een pagina ontwikkeld waarop de aangesloten accountants en administratiekantoren te zien zijn. Op de pagina is de naam en het logo zichtbaar en kunt u doorklikken naar de website. Het is ook een win-win situatie voor de accountant omdat de lijst ook gebruikt kan worden om een goede accountant te vinden.

 

Als accountant ook samenwerken met Suite MKB?

Wilt u als accountant of administratiekantoor ook samenwerken met Suite MKB? Dit is mogelijk en gratis te doen. Op de pagina met aangesloten accountants is onderaan een formulier te vinden om aan te melden.

(Lees voor 'accountant' ook 'administratiekantoren')