Suite MKB

Klantenportaal

 

Met het klantenportaal op je eigen domeinnaam verschaf je klanten eenvoudig, snel en veilig toegang tot al hun relevante gegevens, geplaatste servicemeldingen, offertes en openstaande facturen. Het grote voordeel is dat alle documenten op één plek te vinden zijn en je geen losse documenten per post of mail meer verstuurd. Dit bespaart veel tijd voor je medewerkers en geld omdat het efficienter verloopt en minder vragen hebben over de voortgang van het project. Door de volledige integratie tussen ‘frontoffice’ en ‘backoffice’ op je eigen domeinnaam geef je ook vertrouwen naar je klanten. Ze herkennen je bedrijf in de domeinnaam en de huisstijl waardoor het vertrouwd aanvoelt om het klantenportaal te gebruiken. Dit maakt deze oplossing uniek in de markt en toepasbaar voor zeer veel toepassingen.

Webshop software

 

Je webshop kan online als alle producten zijn ingevoerd en het ontwerp staat. Wij hebben gekozen voor een standaard webshop ontwerp die je helemaal zelf kunt invullen. Over de layout en opmaak hoef je je geen zorgen te maken, alles is geoptimaliseerd voor verschillende schermen, van smartphone tot laptop. De webshop vul je met groepen, categorieen en daarin de producten. Met uitvoeringen kan je nog een niveau verder en met configuratoren zijn de mogelijkheden helemaal eindeloos. Er zijn veel instelmogelijkheden als het gaat om prijzen, bestellen en gevonden worden. Een slim zoeksysteem helpt de bezoeker naar het juiste product. Het grote voordeel van een Suite MKB webshop is de volledige integratie met relatiebeheer, productbeheer en orderverwerking. Hierdoor wordt de webshop integraal onderdeel van je bedrijfsproces en is het geen los systeem.

Communicatie functies

 

Zichtbaar zijn, gevonden worden, razend snel en uiteraard responsive. Het kan allemaal en nog veel meer met onze marketing modules.

Marketing

Makkelijk uw website beheren
Meer info >

Webshop

Om producten online te verkopen
Meer info >

Producten

Beheer gemakkelijk uw producten
Meer info >

Klantenportaal

Om klanten inzicht geven
Meer info >

Actueel

Plaats blogs en nieuwsberichten op uw website
Meer info >

Portfolio

Presenteer de uitgevoerde werkzaamheden
Meer info >

Coupon

Geef klanten korting
Meer info >

Nieuwsbrieven

Stuur gemakkelijk nieuws
Meer info >
We werken met
IDEAL
IDEAL
Integreer online betalen via iDEAL in uw webshop en klantenportaal.
Google AdWords
Google AdWords
Google Analytics
Google Analytics
Google Fonts
Google Fonts
Patrick Laan Fotografie
Patrick Laan Fotografie
Font-awasome
Font-awasome

Meer met marketing

 

Het Suite MKB framework bestaat uit een backoffice en frontoffice. De frontoffice (zichtbaar voor het publiek) is gebouwd op de module 'Marketing'. Daarbinnen kan je extra modules activeren zoals pagina's voor het maken van een website. Of landingspagina's om je Google campagne mee te onderstenen. Verder is er een module om je team te presenteren of juist je portfolio. Ook de module actueel wordt veel toegepast voor het delen van nieuws, vacatures en meer. Doordat Suite MKB werkt op je eigen domeinnaam kan je dus je hele frontoffice combineren met je backoffice. Dit biedt ook voordelen als het gaat om verwerken van aanvragen, als iemand een reactieformulier invult wordt deze direct doorgezet als lead in relatiebeheer voor verdere opvolging. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Optimaliseer je front- en backoffice door integratie

 

Alles-in-één bedrijfssoftware

Professioneel

Flexibel

Persoonlijk

Veilig

Marketing

  • Pagina's en landingspagina's
  • Team, portfolio en actueel
  • Advertenties, widgets en nieuwsbrieven

Webshop

  • Integratie met backoffice producten, relaties en orders
  • Betalen met iDeal, Mollie of op rekening
  • Producten, uitvoeringen en configuratoren

Bekijk hier 

Start met de bedrijfssoftware van Become-IT Bekijk onze branches