Willem den Hertog | Become-IT B.V.
Het moet logisch in elkaar zitten en naar behoren werken

Willem den Hertog

Senior Developer

Hobbymatig programmeren deed hij al. In zijn werk bij een internationaal bedrijf leerde Willem den Hertog met databases werken en daar gegevens uithalen. Zo kwam hij in 2013 bij Become-IT terecht.

,,Ik had twee jaar in Parijs gewerkt voor een radioprogramma en zat in mijn eentje in een appartement. Ik wilde dat niet meer en ben terug naar Nederland gekomen. Ik heb mijn vrouw Elise leren kennen en woon nu alweer 11 jaar in Ermelo’’, vertelt Willem.

Negen jaar geleden ging hij aan de slag bij Become-IT. ,,Leo kwam er achter dat ik wel met databases overweg kan. Ik heb eerst in Access geprogrammeerd en in 2016 gingen we alles ombouwen naar online, zodat de gegevens overal benaderbaar zijn. Daar heb ik veel in meegewerkt. Het grote project is nu klaar en sinds 2020 wordt het verder gefinetuned.’’

Zelf houdt hij zich voornamelijk bezig met het Framework; de basisfuncties waarmee iedereen die Suite MKB gebruikt mee aan de slag is. ,,Het is mooi dat je mensen verder kunt helpen. Ik merk dat onze klanten nu met zoveel gemak uren kunnen schrijven en facturen kunnen versturen. We horen vrij weinig dat dingen fout gaan, wat betekent dat het systeem, de software en de server stabiel draaien.’’

Als Senior Developer ondersteunt Willem collega’s door code reviews. Hij is een extra paar ogen die erop letten dat alles goed is doorgenomen, logisch in elkaar zit en goed werkt voordat de klant het in gebruik neemt. ,,De software werkt naar behoren en als er dan iets fout gaat, kunnen we snel schakelen.’’

Willem houdt de laatste ontwikkelingen bij op het gebied van programmeren. Verder houdt hij van lezen – met name non-fictie en thrillers –, heeft een moestuin en doet aan creatief schrijven bij Cultuurkust in Harderwijk

Neem contact op

Stuur een bericht

Meegewerkt aan

Website, Webshop, Dossier online en intranet voor landelijke franchise winkelketen Colors@HOME met gekoppelde sites voor aangesloten ondernemers.
Colors@HOME
Colors@HOME
Rietdekkersbedrijf van Dijk heeft gekozen voor Suite MKB om vooruit te gaan. Het maakt van veel functies gebruik, waaronder een App voor rietdekkers.
Rietdekkersbedrijf van Dijk
Rietdekkersbedrijf van Dijk
Als vaste leverancier op het gebied van bedrijfssoftware zijn we al meer dan 12 jaar betrokken bij Be-Pall.
Be-Pall International BV
Be-Pall International BV
Complete softwareoplossing voor schildersbedrijven met app en SnelStart koppeling. 100% papierloos en slimme planning.
Van Buuren Schildersbedrijf B.V.
Van Buuren Schildersbedrijf B.V.
Realisatie webshop met mogelijkheid tot afhalen van bestellingen en diverse betaalmethodes.
Cozy Homes
Cozy Homes
Activum Rental maakt voor de administratie van haar leasecontracten gebruik van Suite MKB Lease.
Activum Rental
Activum Rental
Moderne website voor Schipper Koel- en Electrotechniek BV uit Nijkerk, compleet met online cms editor, verticale project tabs en mobiele versie.
Schipper Koel- en Elektrotechniek BV
Schipper Koel- en Elektrotechniek BV
Franchiseformule 'Voor Verf & Wonen' met 70 aangesloten winkels gebruikt Suite MKB voor de landelijke website en webshop van de formule + een intranet voor de aangesloten winkels. Ook is het mogelijk een winkelsite in formulestijl af te nemen.
Voor Verf & Wonen
Voor Verf & Wonen
Blisservice gebruikt het volledige 'Standaard' concept inclusief App, webshop en Dossier online.
Blisservice
Blisservice
Brancheoplossing voor Op- & overslag bedrijven. Alle goederen die zijn opgeslagen staan geregistreerd in het dossier. De kosten voor op- en overslag worden automatisch berekend en digitaal gefactureerd.
Jansen Op- & Overslag
Jansen Op- & Overslag
Software voor Teleservice met Gesprekken registratie, App en Klantenportaal.
NICE teleservice
NICE teleservice
Voor LMB Hoogendoorn uit Houten is een moderne website gerealiseerd met het volledige leveringsprogramma en alle occasions.
Hoogendoorn Houten
Hoogendoorn Houten

Afdeling ontwikkeling

Alex Stank
Alex Stank
Teamleider Ontwikkeling
Inge van Baardewijk
Inge van Baardewijk
Webdeveloper
Frans Snoek
Frans Snoek
Webdeveloper
Bertin Krooneman
Bertin Krooneman
Software tester