Actueel

Deel eenvoudig nieuwsberichten of schrijf eens een artikel. Dit zorgt ook nog eens voor extra zoekresultaten en landingspagina's.

Met de module Actueel heeft u hét instrument voor het gestructureerd organiseren en verspreiden van berichten over alle onderwerpen die je wilt delen.

Blogitems en nieuwsberichten kunnen worden geschreven door beheerders, medewerkers en contactpersonen in het systeem. Centraal worden alle geschreven berichten verzameld en door de blog/nieuws beheerder geaccordeerd en online gezet of verspreid in een periodieke nieuwsbrief.

Actueel
7.350000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing


Bekijk ervaringen Gratis demo
Zorg voor betere vindbaarheid en conversie door het schrijven van actuele berichten zoals nieuws, blogs en artikelen.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor een compleet websitepakket!
Bekijk hier professionele webshop software Suite MKB! Stel hier snel en simpel uw eigen webshop samen en begin te verkopen!

Toegepast bij

Van der Heiden maakt gebruik van slimme plansoftware Suite MKB. Van order tot factuur en met een overzichtelijk klantenportaal voor klanten.
Van der Heiden Installatietechniek
Standaard
Van der Heiden Installatietechniek
Responsive website voor Bouwbedrijf Nap met blogs en projecten.
Bouwbedrijf Nap
Standaard
Bouwbedrijf Nap
Het hoveniersbedrijf Kok Groenvoorziening gebruikt Suite MKB. Met uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken.
Kok Groenvoorziening
Standaard
Kok Groenvoorziening
Software voor Teleservice met Gesprekken registratie, App en Klantenportaal.
NICE teleservice
Standaard
NICE teleservice
Voor LMB Hoogendoorn uit Houten is een moderne website gerealiseerd met het volledige leveringsprogramma en alle occasions.
Hoogendoorn Houten
Standaard
Hoogendoorn Houten
Voor Maxx Autobedrijf & Autoschadeherstel uit Nijkerk hebben wij een moderne mobielvriendelijke website ontworpen met heldere structuur, pakkende teksten, geïntegreerde bedrijfsfilms en fotografie door Patrick Laan.
Maxx Nijkerk
Standaard
Maxx Nijkerk