Team

Met de module Team maakt u uw website of webshop persoonlijk. U kunt de contactenlijst bijvoorbeeld vullen met medewerkers of alle leden van een vereniging.

Op het beginscherm staan alle contactpersonen met foto, naam en functie. Vervolgens kan je doorklikken naar de detailpagina van de contactpersoon. Hierop staat een grote afbeelding, alle gegevens die zijn ingevuld en een mogelijkheid om via een reactieformulier de contactpersoon te mailen.

Als u gebruikt maakt van de module Portfolio dan kan dit gekoppeld worden. Onder de contactpersoon komt dan een lijst met portfolio's waar de medewerker aan mee heeft gewerkt.

De lijst met contactpersonen kan ook achter een login geplaatst worden, bijvoorbeeld de ledenlijst van een vereniging of kerk. Je moet dan inloggen met de module relatiebeheer om de lijst te zien.

Het bestand met contactpersonen kan worden gefilterd met het veld categorie. Mogelijk invulling is op Afdeling, Vestiging, Wijk etc..

Om het beheer van de contactpersonen eenvoudig te houden is er een Excel import functie gemaakt.Bekijk ervaringen Gratis demo
Team
8.8935

Software » Bedrijfssoftware » Marketing

Team mogelijkheden & voordelen

Maak uw website persoonlijk
Laat uw medewerks zien op de website
Gemakkelijk te beheren
Door de gezichten van uw medewerkers te laten zien maakt u uw website persoonlijk en kan er makkelijk contact gemaakt worden.
Artikelnummer:
SMKB-8130
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):
-