Framework

Het Framework van Suite MKB is de basis, zonder Framework kan er niets ontwikkeld of gebruikt worden. Op het Framework kunnen alle standaard modules van Suite MKB geinstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk uw eigen maatwerk te laten ontwikkelen op het Framework. Voordeel hiervan is dat uw bestaande modules kunt combineren met uw eigen wensen.

Onderdelen van het Framework:
- Mijn licentie
- Modules
- Taalcodes
- Stylecodes
- Instellingen
- Velden
- Menucodes
- Bronnen
- Lijsten
- Acties
- Responsive & mobiele versie
- Message Service Center

Het Framework is gekoppeld aan een centrale Suite MKB omgeving waarin alle standaarden per module zijn opgeslagen.

De mobiele versie van Suite MKB is een slim systeem dat volledig is geintegreerd in de software en hierdoor niet alleen het ontwerp aanpast. Een snelle laadtijd is gegarandeerd door het uitschakelen van scripts en de vereenvoudigde lay-out. Via het aparte Vakken & widgets systeem kan de lay-out van de mobiele versie los van de desktop versie worden ingesteld.Bekijk ervaringen Gratis demo
Framework
10.500000

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Framework mogelijkheden & voordelen

De basis van alle Suite MKB functies
Klanspecifieke inrichting van alle instellingen en velden
Basis voor maatwerksystemen
Automatische updates
Het framework is de basis van de Suite MKB bedrijfssoftware, essentieel voor alle standaard functies en de basis voor maatwerk.

Toegepast bij

Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
Standaard
FS Groen
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Standaard
Combitel Teleservice
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Standaard
Haantje Hoveniers
Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
Zeer uitgebreid softwarepakket voor hoveniers met functionaliteit van relatiebeheer, calculatie tot planning en facturatie. Ideaal voor de professionele hovenier.
Hoveniersbedrijf Stef
Standaard
Hoveniersbedrijf Stef
Van Herp Totaal Tuindesign
Standaard
Van Herp Totaal Tuindesign
Totaaloplossing voor hoveniersbedrijven. Become-IT levert software voor calculatie en facturatie. Daarnaast ondersteunen ze persoonlijk en helpen ook bij inrichting van email en onedrive.
Bast Hoveniers
Standaard
Bast Hoveniers
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Standaard
Gidding Hoveniers
Hoveniers Arjo
Standaard
Hoveniers Arjo
Veldman Hoveniers
Standaard
Veldman Hoveniers
De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Jansen & Berkhof Tuinen
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier van Strien
Standaard
Hovenier van Strien
Artikelnummer:
SMKB-1000
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):
-

Recente verbeteringen van de functie:

Framework/6699

Leveringscondities kunnen nu voorzien worden van een optioneel Label. Hierdoor kunt u intern een andere code gebruiken dan wat de klant zit. Stel u heeft de leveringsconditie 'FCA' dan zou het label kunnen zijn 'Free Carrier (Vrachtvrij tot vervoerder)'.

Dit is doorgevoerd in alle rapporten zoals offerte, order en factuur en in de webshop.

Framework/6865

Nieuw in het zoeklijsten systeem is het gebruik van speciale kolommen. Deze kolommen verwijzen niet direct naar een veld zoals bijvoorbeeld de orderstatus of datum, maar naar een berekening of visualisatie.

Bijvoorbeeld een kolom 'Totaal betaald' bij de verkoopfactuur. Hierbij wordt per verkoopfactuur de som van de betalingen berekend en weergegeven.

Ander voorbeeld is de processtatus van een verkooporder of de voortgang van een project.

Met deze speciale kolommen is ook maatwerk mogelijk waardoor een voor u specifieke berekening of weergave gerealiseerd kan worden. 

Framework/6881

Het nieuwe systeem voor zoeklijsten bevat ook de mogelijkheid om filters in te stellen. Hierdoor is het mogelijk een zoeklijst te maken van een selectie van het systeem.

Denk aan alle actieve projecten waarbij u dus filtert op Actief = Ja.

Filters kunnen op meer dan één veld ingesteld worden en bieden ook mogelijkheden voor complexe combinaties. Bijvoorbeeld alle actieve projecten in de categorie 'x' of 'y'.

Framework/6899

Upload eenvoudig uw briefpapier en PDF met algemene voorwaarden per huisstijl. Uw briefpapier komt automatisch op de achtergrond van de documenten die u verstuurt. En de algemene voorwaarden worden meegestuurd met elke offerte en zijn beschikbaar in het klantenportaal.

1: Algemene voorwaarden

De disclaimer was een losse instelling, het zou mooier zijn als je dit PDF bestand kan instellen bij de huisstijl. Wanneer je dan meerdere huisstijlen gebruikt kan je per huisstijl de disclaimer instellen. Dit is zo ontwikkeld.

2: Briefpapier

In het geval dat een klant gebruik maakt van briefpapier deze kunnen uploaden bij de huisstijl (als .jpg bestand op A4 formaat).

Het idee is dan dat deze afbeelding fungeert als achtergrond bij de sjablonen van de documenten zoals een offerte en factuur.

Op deze manier hoeft het briefpapier niet als achtergrond te worden ingesteld op elk sjabloon.

Daarnaast staat het briefpapier op een centrale plek zodat bij wijzigingen deze gemakkelijk kan worden gewijzigd.

Framework/7112

Met multiselect is het mogelijk om dezelfde actie voor een selectie uit te voeren. Bijvoorbeeld een aantal facturen versturen, een selectie bestanden verwijderen of een selectie aan verkooporders op voltooid zetten.

De werking is zo dat de modus 'MS' moet zijn ingeschakeld (rechtsonder in Suite MKB online). Als dit is ingeschakeld kan in elke zoeklijst meerdere regels worden geselecteerd en vervolgens daarop groepsacties worden uitgevoerd.

Een handig systeem om sneller te kunnen werken.

Framework/7177

Vanuit de Suite MKB worden veel e-mailberichten verstuurd. Denk aan offerte, facturen en ook reactieformulieren op de website. In een wereld waarin veel spam wordt verstuurd is het versturen van een geldig e-mailbericht essentieel om ervoor te zorgen dat het bericht aankomt in 'Postvak In' van de ontvanger. 

Systemen als SPF, DKIM en DMARC zijn technische manieren om ervoor te zorgen dat een mailtje als veilig wordt gemarkeerd en niet in de map 'Ongewenste mail' terecht komt.

Om die reden hebben we een nieuwe mailfunctie in gebruik genomen die ondersteuning biedt voor het ondertekenen van e-mailberichten.

SPF is al volledig geimplementeerd, nu gaan we eerst DKIM toepassen bij al onze klanten.

Framework/7252

Zoeklijsten worden overal gebruikt in het systeem, denk aan de lijsten voor relaties, producten en verkooporders. Vaak bestaan deze lijsten uit meerdere pagina's. Het gekozen paginanummer werd echter niet onthouden als je bijvoorbeeld een order had geopend en dan weer terugkwam in de lijst.

Dit was niet fijn en daarom hebben we het opgelost!

Framework/7280

MSC staat voor Message Service Centrum. Dit is de plek waar alle berichten die vanuit de Suite MKB worden verzonden worden vastgelegd. Het MSC geeft ook informatie over de berichten (email, sms), deze informatie hebben is uitgebreid met de naam van de afzender.

In veel gevallen is de afzender de eigenaar van de Suite MKB, echter soms ook niet. Denk aan een offerte die wordt verstuurd door een verkoper of een inkooporder die wordt verstuurd een ander adres. 

Voor de duidelijkheid registreren we nu al die gegevens zodat heel goed te traceren is welke berichten verstuurd zijn.

Framework/7294

Via het systeem worden heel wat e-mailberichten verstuurd. Deze worden allemaal door het Message Service Center verwerkt. Bij elke bron (order, factuur etc) kan je op het tabblad MSC wanneer en aan wie een mail is gestuurd over die bron.

Vanaf nu is het ook mogelijk zo'n bericht aan te klikken voor detailinformatie over:

  • Verzender (naam + email)
  • Verzenddatum en tijd
  • Ontvanger (naam + email)
  • Onderwerp
  • Bijlages
  • Bericht
Framework/7344

Klanten van Suite MKB ontvangen automatisch updates. Ongeveer 2 wekelijks krijgt iedereen alle nieuwe mogelijkheden middels een update. Hierbij wordt naast de programmacode ook alle taalcodes, instellingen en velden bijgewerkt. Om dit proces zo optimaal te laten verlopen hebben we het nog een keer helemaal doorgenomen en verbeterd.

Een update gaat vrijwel geruisloos, het gaat zo snel dat je er niks van merkt. Gelukkig maar, het gaat namelijk om de verbeteringen die zo stapsgewijs worden doorgevoerd. Hierdoor blijft het systeem actueel en als gebruiker heb je altijd het beste wat er is zonder update zorgen.