Framework

Het Framework van Suite MKB is de basis, zonder Framework kan er niets ontwikkeld of gebruikt worden. Op het Framework kunnen alle standaard modules van Suite MKB geinstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk uw eigen maatwerk te laten ontwikkelen op het Framework. Voordeel hiervan is dat uw bestaande modules kunt combineren met uw eigen wensen.

Onderdelen van het Framework:
- Mijn licentie
- Modules
- Taalcodes
- Stylecodes
- Instellingen
- Velden
- Menucodes
- Bronnen
- Lijsten
- Acties
- Responsive & mobiele versie
- Message Service Center

Het Framework is gekoppeld aan een centrale Suite MKB omgeving waarin alle standaarden per module zijn opgeslagen.

De mobiele versie van Suite MKB is een slim systeem dat volledig is geintegreerd in de software en hierdoor niet alleen het ontwerp aanpast. Een snelle laadtijd is gegarandeerd door het uitschakelen van scripts en de vereenvoudigde lay-out. Via het aparte Vakken & widgets systeem kan de lay-out van de mobiele versie los van de desktop versie worden ingesteld.Bekijk ervaringen Gratis demo
Framework
10.500000

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Framework mogelijkheden & voordelen

De basis van alle Suite MKB functies
Klanspecifieke inrichting van alle instellingen en velden
Basis voor maatwerksystemen
Automatische updates
Het framework is de basis van de Suite MKB bedrijfssoftware, essentieel voor alle standaard functies en de basis voor maatwerk.

Toegepast bij

GreenWatt maakt gebruik van de groene bedrijfssoftware Suite MKB. De bedrijfssoftware bespaart GreenWatt veel tijd en kosten.
GreenWatt
Standaard
GreenWatt
De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Jansen & Berkhof Tuinen
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier van Strien
Standaard
Hovenier van Strien
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Antwan Tuin Totaal
Standaard
Antwan Tuin Totaal
Outlook Groenprojecten
Standaard
Outlook Groenprojecten
Bovendorp & Sellis
Standaard
Bovendorp & Sellis
Hoveniersbedrijf Otte is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden en door de speciale App voor hoveniers!
Hoveniersbedrijf Otte
Standaard
Hoveniersbedrijf Otte
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Standaard
Green Engineers
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Stevaro is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. En met de App voor de buitendienst.
Stevaro
Standaard
Stevaro
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Standaard
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Paas Montagetechniek heeft voor Suite MKB gekozen omdat het alle bedrijfsprocessen automatiseert. Lees hier de ervaring!
Paas Montagetechniek
Standaard
Paas Montagetechniek
Artikelnummer:
SMKB-1000
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):
-

Recente verbeteringen van de functie:

Framework/7252

Zoeklijsten worden overal gebruikt in het systeem, denk aan de lijsten voor?relaties, producten en verkooporders. Vaak bestaan deze lijsten uit meerdere pagina's. Het gekozen paginanummer werd echter niet onthouden als je bijvoorbeeld een order had geopend en dan weer terugkwam in de lijst.

Dit was niet fijn en daarom hebben we het opgelost!

Framework/7344

Klanten van Suite MKB ontvangen automatisch updates. Ongeveer 2 wekelijks krijgt iedereen alle nieuwe mogelijkheden middels een update. Hierbij wordt naast de programmacode ook alle taalcodes, instellingen en velden bijgewerkt. Om dit proces zo optimaal te laten verlopen hebben we het nog een keer helemaal doorgenomen en verbeterd.

Een update gaat vrijwel geruisloos, het gaat zo snel dat je er niks van merkt. Gelukkig maar, het gaat namelijk om de verbeteringen die zo stapsgewijs worden doorgevoerd. Hierdoor blijft het systeem actueel en als gebruiker heb je altijd het beste wat er is zonder update zorgen.

Framework/7371

Bij het werken met groepen onder een offerte, order of factuur is het handig om een groep?te kunnen kopi?ren. Een groep bestaat uit een aantal producten en/of calculaties.

Stel dat u in dezelfde offerte 2 tuinhuisjes wilt aanbieden die qua producten erg overeenkomen. Dan werkt het snel om het eerste tuinhuisje eerst helemaal af te maken en dan die groep te kopieren. Je hoeft dan alleen de wijzigen voor het 2e tuinhuisje door te voeren.

Het kopieren van groepen is minder relevant als je werkt met product relaties. Je kan dan namelijk in het basisbestand een groep 'Tuinhuisjes' maken met daaronder het sjabloon aan producten/calculaties. Als je de groep dan toevoegt aan een offerte wordt het sjabloon ingevoegd.

Maar goed, 2 manier om in ieder geval snel offertes en orders te kunnen maken.

Framework/7294

Het is mogelijk de verstuurde berichten via het MSC terug te lezen.

Framework/7392

In een offerte, order en factuur zitten producten in groepen. Deze groepen zorgen ervoor dat u meerdere kopjes kunt maken in een offerte/order/factuur. Uiteraard kan het zijn dat u een groep later toevoegt die qua volgorde vooraan moet staan.

Daarvoor hebben we het nu mogelijk gemaakt dat je de groepen via drag-n-drop kunt verplaatsen en dus een andere volgorde kunt geven. Wel moet je hiervoor als je bent ingelogd 'DnD' rechtsonderin inschakelen.

Framework/7305

In de huisstijl kan je nu aangeven of je gebruik maakt van briefpapier. Als dit vinkje is ingeschakeld en je print bijvoorbeeld een factuur dan wordt de achtergrond niet meegenomen op het rapport. Als je diezelfde factuur per mail verstuurd dan wordt wel een pdf gemaakt met het logo en/of achtergrond.

Op deze manier is maar 1 factuurlayout nodig die in beide situaties gebruikt kan worden. Dit voorkomt veel werk in het maken en onderhouden van rapporten.

Framework/7359

Wanneer u foto's upload vanaf uw iPhone of iPad is het prettig als deze direct in de goede orientatie worden weergegeven. Bij iOS apparaten werden de foto's vaak gedraaid waardoor een staande foto liggend werd. Dit is vervelend onder een verkooporder etc. Daarom kijken we nu naar de positionering?van de foto na het uploaden en draaien deze indien nodig.

Framework/6941

Het is nu mogelijk om een selectie van bestanden onder een bron in een keer tegelijk te verwijderen.?

Framework/7280

MSC staat voor Message Service Centrum. Dit is de plek waar alle berichten die vanuit de Suite MKB worden verzonden worden vastgelegd. Het MSC geeft ook informatie over de berichten (email, sms), deze informatie hebben is uitgebreid met de naam van de afzender.

In veel gevallen is de afzender de eigenaar van de Suite MKB, echter soms ook niet. Denk aan een offerte die wordt verstuurd door een verkoper of een inkooporder die wordt verstuurd een ander adres.?

Voor de duidelijkheid registreren we nu al die gegevens zodat heel goed te traceren is welke berichten verstuurd zijn.

Framework/6899

Upload eenvoudig uw briefpapier en de PDF met algemene voorwaarden per huisstijl. Uw briefpapier komt automatisch op de achtergrond van de PDF. En de algemene voorwaarden worden meegestuurd met elke offerte en zijn beschikbaar in het klantenportaal.