Framework

Het Framework van Suite MKB is de basis, zonder Framework kan er niets ontwikkeld of gebruikt worden. Op het Framework kunnen alle standaard modules van Suite MKB geinstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk uw eigen maatwerk te laten ontwikkelen op het Framework. Voordeel hiervan is dat uw bestaande modules kunt combineren met uw eigen wensen.

Onderdelen van het Framework:
- Mijn licentie
- Modules
- Taalcodes
- Stylecodes
- Instellingen
- Velden
- Menucodes
- Bronnen
- Lijsten
- Acties
- Responsive & mobiele versie
- Message Service Center

Het Framework is gekoppeld aan een centrale Suite MKB omgeving waarin alle standaarden per module zijn opgeslagen.

De mobiele versie van Suite MKB is een slim systeem dat volledig is geintegreerd in de software en hierdoor niet alleen het ontwerp aanpast. Een snelle laadtijd is gegarandeerd door het uitschakelen van scripts en de vereenvoudigde lay-out. Via het aparte Vakken & widgets systeem kan de lay-out van de mobiele versie los van de desktop versie worden ingesteld.Bekijk ervaringen Gratis demo
Framework
10.500000

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Framework mogelijkheden & voordelen

De basis van alle Suite MKB functies
Klanspecifieke inrichting van alle instellingen en velden
Basis voor maatwerksystemen
Automatische updates
Het framework is de basis van de Suite MKB bedrijfssoftware, essentieel voor alle standaard functies en de basis voor maatwerk.

Toegepast bij

GreenWatt maakt gebruik van de groene bedrijfssoftware Suite MKB. De bedrijfssoftware bespaart GreenWatt veel tijd en kosten.
GreenWatt
Standaard
GreenWatt
De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Jansen & Berkhof Tuinen
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier van Strien
Standaard
Hovenier van Strien
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Antwan Tuin Totaal
Standaard
Antwan Tuin Totaal
Outlook Groenprojecten
Standaard
Outlook Groenprojecten
Bovendorp & Sellis
Standaard
Bovendorp & Sellis
Hoveniersbedrijf Otte is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden en door de speciale App voor hoveniers!
Hoveniersbedrijf Otte
Standaard
Hoveniersbedrijf Otte
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Standaard
Green Engineers
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Stevaro is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. En met de App voor de buitendienst.
Stevaro
Standaard
Stevaro
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Standaard
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Paas Montagetechniek heeft voor Suite MKB gekozen omdat het alle bedrijfsprocessen automatiseert. Lees hier de ervaring!
Paas Montagetechniek
Standaard
Paas Montagetechniek
Artikelnummer:
SMKB-1000
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):
-

Recente verbeteringen van de functie:

Framework/7371

Bij het werken met groepen onder een offerte, order of factuur is het handig om een zorgvuldig samengestelde groep makkelijk te kopiëren voor het weergeven van een variatie. Ook als de groepen per periode worden ingedeeld is het handig om zo snel vergelijkbare groepen onder een order te hangen.

Framework/7287

We introduceren een donker thema voor Suite MKB. Wanneer u veel achter het scherm zit kan het vele wit in de schermen teveel worden voor de ogen. Om hierin tegemoet te komen hebben we een donker thema ontwikkeld. Mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid met nog meer thema's.

Framework/6834

Koppelen van DYMO Label Printer Host voor het makkelijk kunnen printen van labels in de online Suite MKB. Het printen van labels kan gebruikt worden in bijvoorbeeld relatiebeheer of de module activa.

In het Framework kan de layout van een label worden ingesteld per bron. In de layout staat welke velden worden geprint. Ook is het mogelijk om een QR code te printen.

Framework/6881

Het nieuwe systeem voor zoeklijsten bevat ook de mogelijkheid om filters in te stellen. Hierdoor is het mogelijk een zoeklijst te maken van een selectie van het systeem.

Denk aan alle actieve projecten waarbij u dus filtert op Actief = Ja.

Filters kunnen op meer dan één veld ingesteld worden en bieden ook mogelijkheden voor complexe combinaties. Bijvoorbeeld alle actieve projecten in de categorie 'x' of 'y'.

Framework/6699

Leveringscondities kunnen nu voorzien worden van een optioneel Label. Hierdoor kunt u intern een andere code gebruiken dan wat de klant zit. Stel u heeft de leveringsconditie 'FCA' dan zou het label kunnen zijn 'Free Carrier (Vrachtvrij tot vervoerder)'.

Dit is doorgevoerd in alle rapporten zoals offerte, order en factuur en in de webshop.

Framework/6865

Nieuw in het zoeklijsten systeem is het gebruik van speciale kolommen. Deze kolommen verwijzen niet direct naar een veld zoals bijvoorbeeld de orderstatus of datum, maar naar een berekening of visualisatie.

Bijvoorbeeld een kolom 'Totaal betaald' bij de verkoopfactuur. Hierbij wordt per verkoopfactuur de som van de betalingen berekend en weergegeven.

Ander voorbeeld is de processtatus van een verkooporder of de voortgang van een project.

Met deze speciale kolommen is ook maatwerk mogelijk waardoor een voor u specifieke berekening of weergave gerealiseerd kan worden. 

Framework/6845

Een keuzelijst is handig als u de opties wilt beperken of vaststellen, bijvoorbeeld de status van een order of de indeling branches. Soms heeft een keuzelijst veel waarden zoals het veld Land bij een adres. We hebben die velden omgezet naar autocompletes.

Je kan dan niet meer uit een keuzelijst kiezen, maar je moet starten met typen en dan komen alle waarden in beeld die toegestaan zijn.

Ook de laadtijd van de pagina komt dit ten goede omdat niet meer alle waarden direct opgehaald hoeven te worden maar pas bij het wijzigen.