Framework

Het Framework van Suite MKB is de basis, zonder Framework kan er niets ontwikkeld of gebruikt worden. Op het Framework kunnen alle standaard modules van Suite MKB geinstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk uw eigen maatwerk te laten ontwikkelen op het Framework. Voordeel hiervan is dat uw bestaande modules kunt combineren met uw eigen wensen.

Onderdelen van het Framework:
- Mijn licentie
- Modules
- Taalcodes
- Stylecodes
- Instellingen
- Velden
- Menucodes
- Bronnen
- Lijsten
- Acties
- Responsive & mobiele versie
- Message Service Center

Het Framework is gekoppeld aan een centrale Suite MKB omgeving waarin alle standaarden per module zijn opgeslagen.

De mobiele versie van Suite MKB is een slim systeem dat volledig is geintegreerd in de software en hierdoor niet alleen het ontwerp aanpast. Een snelle laadtijd is gegarandeerd door het uitschakelen van scripts en de vereenvoudigde lay-out. Via het aparte Vakken & widgets systeem kan de lay-out van de mobiele versie los van de desktop versie worden ingesteld.Bekijk ervaringen Gratis demo
Framework
12.705

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Framework mogelijkheden & voordelen

De basis van alle Suite MKB functies
Klanspecifieke inrichting van alle instellingen en velden
Basis voor maatwerksystemen
Automatische updates
Het framework is de basis van de Suite MKB bedrijfssoftware, essentieel voor alle standaard functies en de basis voor maatwerk.

Toegepast bij

Leo den Boer & Zn. maakt gebruik van bedrijfssoftware Suite MKB. Lees hier zijn ervaring met de efficiënte online bedrijfssoftware voor afbouwbedrijven!
Leo den Boer & Zn.
Standaard
Leo den Boer & Zn.
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
Standaard
INlicht
Schildersbedrijf Gouweleeuw uit Harderwijk kiest voor Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Van calculatie naar planning en factuur werkt alles online.
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Standaard
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
Standaard
FS Groen
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Standaard
Combitel Teleservice
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Standaard
Haantje Hoveniers
Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
Zeer uitgebreid softwarepakket voor hoveniers met functionaliteit van relatiebeheer, calculatie tot planning en facturatie. Ideaal voor de professionele hovenier.
Hoveniersbedrijf Stef
Standaard
Hoveniersbedrijf Stef
Van Herp Totaal Tuindesign
Standaard
Van Herp Totaal Tuindesign
Totaaloplossing voor hoveniersbedrijven. Become-IT levert software voor calculatie en facturatie. Daarnaast ondersteunen ze persoonlijk en helpen ook bij inrichting van email en onedrive.
Bast Hoveniers
Standaard
Bast Hoveniers
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Standaard
Gidding Hoveniers
Hoveniers Arjo
Standaard
Hoveniers Arjo
Artikelnummer:
SMKB-1000
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):
-

Recente verbeteringen van de functie:

Framework/8806

Maak je gebruik van de modules 'Taken' en/of 'Klantenservice' dan worden alle todo's hiervoor getoond op het beginscherm. We hebben hier aantal aanpassingen aan gedaan.

 • Vanaf worden eerst de openstaande taken getoond en daaronder de openstaande servicemeldingen
 • Van de openstaande taken wordt getoond:
  • Alles met status prioriteit
  • Alles waarvan de vervaldatum niet is ingevuld, omdat deze taken ingepland moeten worden
  • Alles waarvan de vervaldatum kleiner is dan morgen, je ziet dus alles waarvan de vervaldatum is verlopen of staat ingepland op vandaag of morgen
 • Verder is een link toegevoegd naar al je taken met getal hoeveel taken je totaal hebt
 • Ook is er een toevoegen taak link toegevoegd op het startscherm

Hopelijk lukt het zo om alle todo's goed op te kunnen volgen en verwerken.

Framework/8503

De Suite MKB is in elke taal te gebruiken door alle taalcodes in te vullen per taal. Voor Nederlands en Engels is dit compleet. We zijn nu gestart met Duits en Pools.

Framework/8542

In Suite MKB worden veel PDF documenten gegenereerd. Denk aan een offerte, order of factuur. Al deze bestanden worden als bijlage gemaild naar de klant of zijn beschikbaar als download in het klantenportaal.

Om deze bestanden een naam te geven is er nu de mogelijkheid om een eigen bestandsnaam op te geven. Hierin kunnen zaken als datum, documentnummer en documentsoort worden opgenomen.

De bestandsnaam kan worden ingesteld via taalcodes en is hierdoor ook direct meertalig. Een factuur aan een Nederlandse klant krijgt dan bestandsnaam 'Factuur 100.pdf', dezelfde factuur aan een Engelstalige klant krijgt dan de bestandsnaam 'Invoice 100.pdf'.

Framework/8593

Vanaf nu is het mogelijk algemene voorwaarden in te stellen per huisstijl. Dit door het uploaden van een pdf met de voorwaarden die horen bij de betreffende huisstijl. Algemene voorwaarden worden automatisch met elke offerte meegestuurd als bijlage in de mail.

Framework/8541

Het tabblad 'Bestanden' is zichtbaar op meerdere plekken in de Suite MKB en wordt gebruikt voor dossiervorming en het delen van bestanden met de buitendienst (app) of de klant (bijlage en/of klantenportaal).

Om te visualiseren dat er bijvoorbeeld bestanden zijn toegevoegd onder een order hebben we een uitroepteken toegevoegd. Dit is vergelijkbaar met het tabblad Werkinstructie of Opmerkingen. Het uitroepteken op het tabblad geeft dan aan dat er extra informatie onder zit.

Framework/7331

In het framework zitten functies door het hele systeem gebruikt worden. Zo hebben we nu een centrale functie voor het opmaken van bedragen. Hierin zitten opties als valuta weergeven duizendtalnotatie en afronden. Door dit te centraliseren ontstaat een uniforme weergave van bedragen.

Framework/8332

Om inzicht te geven in het gebruik van de Suite MKB zijn we gestart met het registeren van kliks. Elke keer als een gebruiker/bezoeker een pagina bezoekt is een klik met een bepaald doel. Bijvoorbeeld bekijken van een pagina op een website, het openen van een relatie of het bekijken van een verkooporder.

We registreren dit puur op aantal, dus in januari 2021 zoveel kliks in relatiebeheer. Verder wordt er geen andere informatie bijgehouden.

Als gebruiker heeft u hierdoor concreet inzicht in het gebruik van de Suite.

Framework/8337

Zoeklijsten zijn heel belangrijk in het systeem, hiermee maak je lijstjes van bijvoorbeeld je openstaande orders of facturen. We hebben in deze zoeklijsten een aantal verbeteringen aangebracht:

 • Bij multiselect werkt de alles selecteren knop nu per pagina
 • Bij multiselect wordt het aantal geselecteerde rijen vermeld
 • Bij nieuwe medewerkers worden de zoeklijsten automatisch overgenomen zodat er geen foutmelding meer komt 'Zoeklijst niet gevonden'
Framework/8346

Het systeem dat de toegang tot de Suite MKB regelt is aangescherpt. De gebruiker gaat door een controle functie en moet succesvol door alle controles om toegang te krijgen.

Belangrijke controle is validatie van het ip-adres met de nieuwe zelflerende firewall die is ontwikkeld. Ook de url en de herkomst wordt gecontroleerd.

Na de toegangscontrole moet de gebruiker nog autoriseren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast is het nog mogelijk te werken met 2FA (2-trapsverificatie), hierbij moet ook nog een code worden ingevoerd.

Framework/8364

Om ongewenst bezoekers buiten te houden hebben we een automatische firewall ontwikkeld. Als we ongebruikelijk verkeer signaleren op een omgeving dan wordt het ip-adres van deze bezoeker in de firewall gezet zodat deze de website niet langer kan bezoeken.

Die bezoeker krijgt dan 'Geen toegang' in beeld met het verzoek contact op te nemen. In dat geval kan het ip-adres via een whitelist optie toch worden toegestaan.

Bij de support afdeling komt een mailtje binnen als een ip-adres is geblokkeerd, we controleren dan ook het land van herkomst en de reden van blokkade. Op basis daarvan kunnen we ook concluderen of het om een terechte blokkade gaat of niet.

De veiligheid van de data staat voorop en daarom scherpen we het beleid hierop aan.