Framework

Het Framework van Suite MKB is de basis, zonder Framework kan er niets ontwikkeld of gebruikt worden. Op het Framework kunnen alle standaard modules van Suite MKB geinstalleerd worden. Daarnaast is het mogelijk uw eigen maatwerk te laten ontwikkelen op het Framework. Voordeel hiervan is dat uw bestaande modules kunt combineren met uw eigen wensen.

Onderdelen van het Framework:
- Mijn licentie
- Modules
- Taalcodes
- Stylecodes
- Instellingen
- Velden
- Menucodes
- Bronnen
- Lijsten
- Acties
- Responsive & mobiele versie
- Message Service Center

Het Framework is gekoppeld aan een centrale Suite MKB omgeving waarin alle standaarden per module zijn opgeslagen.

De mobiele versie van Suite MKB is een slim systeem dat volledig is geintegreerd in de software en hierdoor niet alleen het ontwerp aanpast. Een snelle laadtijd is gegarandeerd door het uitschakelen van scripts en de vereenvoudigde lay-out. Via het aparte Vakken & widgets systeem kan de lay-out van de mobiele versie los van de desktop versie worden ingesteld.Bekijk ervaringen Gratis demo
Framework
10.500000

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Framework mogelijkheden & voordelen

De basis van alle Suite MKB functies
Klanspecifieke inrichting van alle instellingen en velden
Basis voor maatwerksystemen
Automatische updates
Het framework is de basis van de Suite MKB bedrijfssoftware, essentieel voor alle standaard functies en de basis voor maatwerk.

Toegepast bij

Schildersbedrijf Gouweleeuw uit Harderwijk kiest voor Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Van calculatie naar planning en factuur werkt alles online.
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Standaard
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
Standaard
FS Groen
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Standaard
Combitel Teleservice
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Standaard
Haantje Hoveniers
Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
Zeer uitgebreid softwarepakket voor hoveniers met functionaliteit van relatiebeheer, calculatie tot planning en facturatie. Ideaal voor de professionele hovenier.
Hoveniersbedrijf Stef
Standaard
Hoveniersbedrijf Stef
Van Herp Totaal Tuindesign
Standaard
Van Herp Totaal Tuindesign
Totaaloplossing voor hoveniersbedrijven. Become-IT levert software voor calculatie en facturatie. Daarnaast ondersteunen ze persoonlijk en helpen ook bij inrichting van email en onedrive.
Bast Hoveniers
Standaard
Bast Hoveniers
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Standaard
Gidding Hoveniers
Hoveniers Arjo
Standaard
Hoveniers Arjo
Veldman Hoveniers
Standaard
Veldman Hoveniers
De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Jansen & Berkhof Tuinen
Artikelnummer:
SMKB-1000
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):
-

Recente verbeteringen van de functie:

Framework/8337

Zoeklijsten zijn heel belangrijk in het systeem, hiermee maak je lijstjes van bijvoorbeeld je openstaande orders of facturen. We hebben in deze zoeklijsten een aantal verbeteringen aangebracht:

  • Bij multiselect werkt de alles selecteren knop nu per pagina
  • Bij multiselect wordt het aantal geselecteerde rijen vermeld
  • Bij nieuwe medewerkers worden de zoeklijsten automatisch overgenomen zodat er geen foutmelding meer komt 'Zoeklijst niet gevonden'
Framework/8346

Het systeem dat de toegang tot de Suite MKB regelt is aangescherpt. De gebruiker gaat door een controle functie en moet succesvol door alle controles om toegang te krijgen.

Belangrijke controle is validatie van het ip-adres met de nieuwe zelflerende firewall die is ontwikkeld. Ook de url en de herkomst wordt gecontroleerd.

Na de toegangscontrole moet de gebruiker nog autoriseren met een gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast is het nog mogelijk te werken met 2FA (2-trapsverificatie), hierbij moet ook nog een code worden ingevoerd.

Framework/8364

Om ongewenst bezoekers buiten te houden hebben we een automatische firewall ontwikkeld. Als we ongebruikelijk verkeer signaleren op een omgeving dan wordt het ip-adres van deze bezoeker in de firewall gezet zodat deze de website niet langer kan bezoeken.

Die bezoeker krijgt dan 'Geen toegang' in beeld met het verzoek contact op te nemen. In dat geval kan het ip-adres via een whitelist optie toch worden toegestaan.

Bij de support afdeling komt een mailtje binnen als een ip-adres is geblokkeerd, we controleren dan ook het land van herkomst en de reden van blokkade. Op basis daarvan kunnen we ook concluderen of het om een terechte blokkade gaat of niet.

De veiligheid van de data staat voorop en daarom scherpen we het beleid hierop aan.

Framework/7983

Releasenotes geven informatie over alle wijzigingen in het systeem. Om dit zo toegankelijk mogelijk te maken en te filteren op je eigen licentie zijn deze nu te lezen in de online versie van Suite MKB.

Op het beginscherm staat een linkje naar de releasenotes. Hier worden de ontwikkelpunten per maand gegroepeerd. Door het filter op licentie zie je alleen de ontwikkelpunten die te maken hebben met de functies die je gebruikt.

We gaan dit systeem verder doorontwikkelen zodat gebruikers ook een reactie kunnen achterlaten en dat de informatie meer gekoppeld wordt.

Framework/7974

In de Suite MKB zitten een aantal instellingen die je kunt in- of uitschakelen. Denk aan DnD (drag-n-drop), MS (multiselect), verkooporders tonen in de weekplanning, manager in de app en de weekweergave van activiteiten in de app.

We hebben nu bedacht dat de laatste instelling wordt onthouden. Dus als je verkooporders toont in de weekplanning en je logt de volgende dag in dan staat dit nog steeds hetzelfde als gisteren. Deze werking is intuïtief gebleken en kan waar nodig toegpast worden op andere onderdelen die je kunt in- of uitschakelen.

Framework/7724

Als je inlogt in de Suite MKB dan wordt je na een kwartier automatisch uitgelogd als je de pagina niet vernieuwd. Dat vernieuwen doe je als je bijvoorbeeld op 'Opslaan' of een link in het menu klikt. We noemen dit dat je sessie is verlopen.

Stel je bent met een offerte bezig en je schrijft de openingstekst. Het is dan belangrijk om tussentijds op te slaan, in ieder geval elke 10 minuten. We hebben nu een visuele waarschuwing gemaakt op de uitlogknop. Deze wordt na 5 minuten oranje en na 10 minuten rood. Dit geeft aan dat je moet opslaan of de pagina moet vernieuwen om ingelogd te blijven.

Framework/7730

De Suite MKB verstuurt heel wat berichten naar klanten en ook kopie's hiervan naar jezelf. Omdat deze berichten als afzender de klant hebben kwamen deze vaak in de map 'Ongewenste mail'. Dit hebben we nu opgelost door de techniek van 'antwoorden-aan' te gebruiken. 

Het bericht wordt dan met als afzender de website naar je gestuurd en als je antwoordt dan wordt het emailadres van de klant gebruikt. Op deze manier komen de mails van de site goed aan en kan je toch eenvoudig antwoorden.

Framework/7739

Het MSC is de centrale plek waar alle uitgaande mail en sms berichten worden geregistreerd en verstuurd. We hebben nu het hele systeem doorgenomen zodat alle uitgaande e-mailberichten via MSC worden verwerkt. Voordeel hiervan is dat we sneller verbeteringen kunnen doorvoeren in de e-mailafhandeling en daarnaast een volledige registratie hebben van alle berichten met verzendtijdstip en de bron waar het e-mailbericht bij hoort.

In het systeem kan je op het MSC tabblad de e-mailberichten vinden die horen bij het scherm waar je zit. Dus bijvoorbeeld een verkoopofferte of factuur.

Deze aanpassing is onderdeel van recente aanpassingen voor betere mailafhandeling en minder mail die in ongewenste mail komt. Een flinke klus onderhuids maar zeker de moeite waard omdat het zorgt voor optimale communicatie en tracering.

Framework/7804

Vanaf nu is het mogelijk meerdere regels te selecteren in een lijst en daar acties op te doen. Bijvoorbeeld 3 producten selecteren en deze dan verwijderen. Multiselect kan worden ingeschakeld door rechtsonderin op MS te klikken.

Het grote voordeel van multiselect is minder kliks en handelingen.

Framework/6699

Leveringscondities kunnen nu voorzien worden van een optioneel Label. Hierdoor kunt u intern een andere code gebruiken dan wat de klant zit. Stel u heeft de leveringsconditie 'FCA' dan zou het label kunnen zijn 'Free Carrier (Vrachtvrij tot vervoerder)'.

Dit is doorgevoerd in alle rapporten zoals offerte, order en factuur en in de webshop.