Inkooporder

De module Inkooporder is de basis om bestellingen te beheren. Op de inkooporder plaatst u alle producten die u wilt bestellen bij een leverancier. Een inkooporder kan ook aangemaakt worden vanuit een verkooporder of een besteladvies.

Op het beginscherm kunt u filteren en sorteren. Standaard staan alle openstaande inkooporders in beeld. Een handig instrument voor de inkoper.

Op het moment dat de inkooporder wordt geplaatst wordt de Economische voorraad bijgewerkt. Dit is namelijk de voorraad die aanwezig is in het magazijn (Technische voorraad) minus de reserveringen en plus de uitstaande bestellingen.

Zodra de inkooporder is verwerkt wordt de (technische) voorraad bijgewerkt. Voor meer mogelijkheden wordt de module Goederenontvangst aangeraden.

De inkooporder is de basis voor de goederenontvangst. De leverancier dient uw inkoopordernummer als referentie te gebruiken op hun documenten. Hierdoor wordt de controle van ontvangsten en inkoopfacturen eenvoudiger.Bekijk ervaringen Gratis demo
Inkooporder
14.280000

Software » Bedrijfssoftware » Inkoop

Inkooporder mogelijkheden & voordelen

Gemakkelijk bestellingen beheren
Overzicht van alle openstaande inkooporders
Automatisch voorraad bijgewerkt
Werk sneller en voorkom fouten met digitale inkooporders op basis van bestellingen.

Toegepast bij

Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Van Walsem maakt gebruik van Suite MKB met digitaal klantenportaal, complete App voor installateurs en relatiebeheer.
Van Walsem installateurs
Standaard
Van Walsem installateurs
Barten Exclusieve Tuinen maakt gebruik van Suite MKB bedrijfssoftware, van offerte tot factuur met handige App voor hoveniers.
Barten Exclusieve Tuinen
Standaard
Barten Exclusieve Tuinen
Software met App en Klantenportaal geleverd aan installatiebedrijf Veldhuizen Energie, specialist in aardwarmte en koeling. De software omvat alle bedrijfsprocessen van relatiebeheer tot planning en onderhoud.
Veldhuizen Energie
Standaard
Veldhuizen Energie
Software voor BUYTENGEWOON hovenier uit Elspeet voor aanleg en onderhoud van tuinen. Calculatie en planning inclusief nieuwe server, klantenportaal en medewerkers App. Een succesverhaal met tevreden klant.
BUYTENGEWOON hovenier
Standaard
BUYTENGEWOON hovenier
De Technische Dienst van Jonker & Schut uit Barneveld maakt gebruik van plansoftware en App voor periodiek onderhoud en storingen.
Jonker & Schut
Standaard
Jonker & Schut
Voor machinebouwer F3-Design uit Eersel is Suite MKB ontworpen voor de registratie van uitgebreide projecten. Hiermee krijgen ze voor- en achteraf actueel inzicht in de kosten, opbrengsten en het resultaat.
F3-Design
Standaard
F3-Design
Blisservice gebruikt het volledige 'Standaard' concept inclusief App, webshop en Dossier online.
Blisservice
Standaard
Blisservice
Realisatie webshop met mogelijkheid tot afhalen van bestellingen en diverse betaalmethodes.
OTAK
Standaard
OTAK
Smit & Van Dronkelaar uit Nijkerk verkoopt Spinder stalinrichting aan melkveebedrijven. Daarnaast verzorgen ze het opruwen van stalvloeren.
Smit & Van Dronkelaar
Standaard
Smit & Van Dronkelaar
Als vaste leverancier op het gebied van bedrijfssoftware zijn we al meer dan 12 jaar betrokken bij Be-Pall.
Be-Pall International BV
Standaard
Be-Pall International BV
Artikelnummer:
SMKB-6000
Branche(s):
Dienstverlening, Handel
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Inkooporder/7181

Instelling toegevoegd om een alternatief emailadres op te geven als afzender adres voor inkooporders. Als dit alternatief emailadres niet is ingevuld wordt het hoofdemailadres gebruikt als afzender.