Koppeling boekhouding

Uw Suite MKB database kan gekoppeld worden aan uw boekhoudpakket, op dit moment ondersteunen wij:

- SnelStart
- Exact Online

De koppeling zorgt ervoor dat de klanten en leveranciers worden aangemaakt in de boekhouding en dat de verkoopfacturen worden geexporteerd naar het verkoop dagboek. Een verkoopfactuur die is geexporteerd naar de boekhouding kan niet meer worden gewijzigd in de Suite.

U kunt in de Suite MKB klant groepen maken met aparte omzetrekeningen zodat u dit kunt opsplitsen in de boekhouding. Ook is het in de online versie mogelijk om te werken met omzetgroepen. Aan elke factuur moet dan een omzetgroep worden toegekend.

Nieuw in 2019
Geef uw accountant gratis toegang tot de Suite, hiervoor is geen extra gebruikerslicentie nodig. Met de speciale rechtengroep accountant kan de accountant meekijken waar nodig.

Alleen mogelijk bij SnelStart koppeling:

Als de factuur in de boekhouding gemarkeerd is al betaald (bijvoorbeeld door het matchen van uw bankafschrift) wordt de betaalstatus verwerkt op de factuur in de Suite MKB en in het Klantenportaal. Op basis hiervan kunt u herinneringen versturen via de Suite MKB.

Het exporteren van project kostenplaatsen is mogelijk als u gebruik maakt van de module Project.

Als partner van SnelStart adviseren we u in de aanschaf van de juiste SnelStart licentie en helpen we met de installatie en inrichting van uw boekhouding. Voor speficieke boekhoudkundige vragen verwijzen u naar uw boekhouder.Bekijk ervaringen Gratis demo
Koppeling boekhouding
7.140000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie

Koppeling boekhouding mogelijkheden & voordelen

Automatische boekhoudkoppeling
Koppel met Exact online of SnelStart
Export relaties, facturen en kostenplaatsen
Import betaalstatus en kosten
Gratis accountantslogin
Werk efficiënt door de Suite MKB te koppelen aan uw boekhoudpakket. Synchroniseer relaties, facturen en de betalingen.

Toegepast bij

GreenWatt maakt gebruik van de groene bedrijfssoftware Suite MKB. De bedrijfssoftware bespaart GreenWatt veel tijd en kosten.
GreenWatt
Standaard
GreenWatt
De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Jansen & Berkhof Tuinen
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier van Strien
Standaard
Hovenier van Strien
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Antwan Tuin Totaal
Standaard
Antwan Tuin Totaal
Bovendorp & Sellis
Standaard
Bovendorp & Sellis
Hoveniersbedrijf Otte is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden en door de speciale App voor hoveniers!
Hoveniersbedrijf Otte
Standaard
Hoveniersbedrijf Otte
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Standaard
Green Engineers
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Stevaro is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. En met de App voor de buitendienst.
Stevaro
Standaard
Stevaro
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Standaard
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Paas Montagetechniek heeft voor Suite MKB gekozen omdat het alle bedrijfsprocessen automatiseert. Lees hier de ervaring!
Paas Montagetechniek
Standaard
Paas Montagetechniek
ROALD Tuindesign is gaan werken met de groene bedrijfssoftware Suite MKB, de oplossing van Relatiebeheer tot boekhouding!
ROALD Tuindesign
Standaard
ROALD Tuindesign
Artikelnummer:
SMKB-5800
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek