KPI Dashboard

Het Dashboard geeft u snel inzicht in uw bedrijfsresultaten aan de hand van KPI's. Dit zijn prestatie indicatoren die je kan vergelijken in de tijd. Wij hebben een aantal standaard indicatoren bedacht en geplaatst, maar het systeem is zo gemaakt dat er maatwerk indicatoren kunnen worden ingevoerd.

De indicator (KPI) werkt altijd met een jaartal en optioneel een klant. Bijvoorbeeld de KPI omzet 1e kwartaal 2015 kunt u ook per klant opvragen.

Het dashboard scherm laat de waarde van het gekozen jaar zien in aantallen en in geld per KPI. Dus bij de KPI omzet staat zowel het aantal facturen als de totale som hiervan. Daarnaast staan de waarden van het jaar ervoor. Bij resultaat staat een percentage tussen die aangeeft of de omzet hoger of lager is uitgevallen t.o.v. de vorige periode.

Het is ook mogelijk een doelstelling op te geven, in een percentage wordt aangegeven in hoeverre de doelstelling behaald is.

Voorbeelden van KPI's:
- Omzet
- Openstaande facturen
- Uren
- Openstaande uren
- Lopende projecten
- Omzet abonnementen
etc.Bekijk ervaringen Gratis demo
KPI Dashboard
8.8935

Software » Bedrijfssoftware » Relatiebeheer

KPI Dashboard mogelijkheden & voordelen

Snel inzicht in bedrijfsresultaten
Vergelijk gegevens in de tijd
Bekijk of doelstellingen behaald zijn
Het dashboard geeft u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten aan de hand van prestatie indicatoren (KPI''s).

Toegepast bij

Software met App en Klantenportaal geleverd aan installatiebedrijf Veldhuizen Energie, specialist in aardwarmte en koeling. De software omvat alle bedrijfsprocessen van relatiebeheer tot planning en onderhoud.
Veldhuizen Energie
Standaard
Veldhuizen Energie
Voor machinebouwer F3-Design uit Eersel is Suite MKB ontworpen voor de registratie van uitgebreide projecten. Hiermee krijgen ze voor- en achteraf actueel inzicht in de kosten, opbrengsten en het resultaat.
F3-Design
Standaard
F3-Design
Artikelnummer:
SMKB-3950
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):