Kwaliteitsrapporten

Volledig vernieuwd en online ontwikkeld is de module Kwaliteitsrapporten. Deze module wordt bijvoorbeeld door installatiebedrijven gebruikt als checklist bij periodiek onderhoud.

In de basis begint het met het maken van het kwaliteitsrapport. Bijvoorbeeld 'CV Onderhoud' of 'Oplevering' etc. In het rapport kunnen vervolgens een variabel aantal vragen worden ingevoerd. Een vraag kan als antwoord hebben 'tekst', 'ja/nee' of 'datum'.

Vervolgens kunnen deze kwaliteitsrapporten worden gebruikt in een verkoopordergroep of bij een project. Stel dat het kwaliteitsrapport 'CV Onderhoud' wordt gekoppeld aan een verkoopordergroep, dan kan de monteur in App de vragen beantwoorden. Als er verplichte vragen zijn dan moeten deze worden ingevuld voordat de verkooporder kan worden afgesloten.

Een kwaliteitsrapport kan ook aan projecten worden gekoppeld. Hiermee kan je volledig zelf inrichten welke vragen en antwoorden je per project wilt bijhouden.

Van alle gemaakte rapportages is centraal een raportage beschikbaar. In de toekomst gaan we hier meer mee doen, bijvoorbeeld de jaarlijkse resultaten vergelijken in een soort van trend.Bekijk ervaringen Gratis demo
Kwaliteitsrapporten
6.3525

Software » Bedrijfssoftware » Product

Kwaliteitsrapporten mogelijkheden & voordelen

Aanmaken en onderhouden van kwaliteitsrapporten met vragen
Koppelen van kwaliteitsrapporten aan verkooporders
Invoeren van kwaliteitsrapporten via de App
Rapportage van kwaliteitsrapporten
Verbeter de kwaliteit van uw werk door kwaliteitsrapporten te gebruiken. Orders kunnen pas opgeleverd worden als het rapport is ingevuld.

Toegepast bij

Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
Professioneel installatiebedrijf Oosterhoff Poolen uit Ermelo kiest voor de Suite MKB met ERP Planning, 2BA koppeling, Klantenportaal en App voor de installateurs.
Oosterhoff Poolen
Standaard
Oosterhoff Poolen
Software met App en Klantenportaal geleverd aan installatiebedrijf Veldhuizen Energie, specialist in aardwarmte en koeling. De software omvat alle bedrijfsprocessen van relatiebeheer tot planning en onderhoud.
Veldhuizen Energie
Standaard
Veldhuizen Energie
De Technische Dienst van Jonker & Schut uit Barneveld maakt gebruik van plansoftware en App voor periodiek onderhoud en storingen.
Jonker & Schut
Standaard
Jonker & Schut
Artikelnummer:
SMKB-4500
Branche(s):
Handel
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Kwaliteitsrapporten/7965

Als je een kwaliteitsrapport voltooid, dan een pdf genereren en onder de order hangen als onderliggend bestand. Dan kan deze worden meegenomen naar de factuur of worden weergegeven in het klantenportaal.

Kwaliteitsrapporten/8164

Een kwaliteitsrapport bestaat uit variabele vragen die kunnen worden ingevuld voor oplevering van een verkooporder. Toepassingen zijn controlelijsten bij onderhoud of een opleverlijst bij projecten. Vraag soorten zijn bijvoorbeeld Ja/Nee, een getal of een keuze. Vanaf nu is het ook mogelijk om vragen met meerkeuze antwoorden te maken.

Hierdoor kan in de app een vraag worden beantwoordt door het aanvinken van 1 of meerdere vooraf vastgestelde antwoorden. Ideaal voor het snel kunnen invullen van een kwaliteitsrapport en ook voor het structureren van de rapportage.

Kwaliteitsrapporten/6868

Op een gegeven moment kan het zijn dat bepaalde vragen in een kwaliteitsrapport niet meer relevant zijn. Maar als deze vragen wel eerder ingevuld zijn op een verkooporder dan kunnen ze niet verwijderd worden. Om die reden hebben we het nu mogelijk gemaakt om een vraag in het kwaliteitsrapport op niet actief te zetten.

Kwaliteitsrapporten/6924

In de module kwaliteitsrapporten zijn een aantal verbeteringen aangebracht waardoor het nog prettiger werkt en beter zichtbaar is wat de status is van een kwaliteitsrapport.

Verbeteringen:

  • De weergave van antwoorden op vragen is netter gemaakt in de App;
  • Als je een nieuwe vraag hebt toegevoegd aan een kwaliteitsrapport dan deze vraag niet toevoegen aan voltooide kwaliteitsrapporten;
  • In de online versie kan je nu onder een groep direct een kwaliteitsrapport toevoegen;
  • Als een verkooporder gecontroleerd of verwerkt is dan niet meer mogelijk maken om de antwoorden in een kwaliteitsrapport te wijzen;
  • Met rood uitroepteken markeren als er in een verkooporder groep nog verplichte vragen van gekoppelde kwaliteitsrapporten open staan;
  • etc. etc.

Al met al diverse verbeteringen en nog meer kleine puntjes waardoor het mooier en duidelijker werkt.