Marketing

Met de module marketing optimaliseert u uw website. U kunt gemakkelijk de header en footer van de website bewerken en voor de content op uw website maakt u gemakkelijk gebruik van widgets, die u ter alle tijden kunt wijzigen.

De module marketing is als het ware een kapstok voor alle functies die je kunt op de website. Zo kunt u pagina's aanmaken, gebruik maken van een forum, een teampagina op de website tonen, portfolio's op uw website tonen, actuele artikelen plaatsen op de website en nog veel meer.

Naast het optimaal optimaliseren van de content op uw website, kunt u ook de online vindbaarheid verbeteren. Dit doet u door een goede SEO in te vullen voor elke pagina, wat gemakkelijk kan in Suite MKB. Zo bent u optimaal vindbaar voor uw klanten.

Marketing
5.250000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing


Bekijk ervaringen Gratis demo
Optimaliseer je vindbaarheid en conversie met onze modules voor online marketing.

Wordt gebruikt in de volgende branches:

Suite MKB is een professioneel en compleet content management systeem! Uit te breiden met diverse modules voor een compleet websitepakket!
Bekijk hier professionele webshop software Suite MKB! Stel hier snel en simpel uw eigen webshop samen en begin te verkopen!