Onderliggende bestanden

De module onderliggende bestanden kan worden gebruikt in het hele systeem, maar is vooral van nut bij producten, offertes, orders en facturen.

Met deze module kunt u bijvoorbeeld extra afbeeldingen of documenten koppelen aan een product. Heeft u een Suite MKB Online Webshop dan worden deze bij het product getoond. Van de afbeeldingen wordt automatisch een miniatuur gemaakt.

In combinatie met een offerte, order of factuur wordt de module onderliggende bestanden gebruikt om bijlages toe te voegen. Bijvoorbeeld afbeeldingen, calculaties, voorwaarden of andere documenten. Met het vinkje 'Bijlage' kan per bestand worden aangegeven of het automatisch moet worden meegestuurd als bijlage bij het versturen van de offerte, order of factuur.

In combinatie met Dossier online kunt u per bestand met het vinkje 'Dossier' aangeven of dit bestand zichtbaar is voor uw klant in het klantenportaal. Handig voor bijlages voor bijvoorbeeld uw offerte in 'Offerte online'.

In combinatie met de App kunnen uw medewerkers bestanden toevoegen aan een order en andersom kunt u met het vinkje 'App' aangeven of een bestand zichtbaar mag zijn in de App. Handig voor werkinstructies of tekeningen.

Deze module zorgt voor heldere communicatie en een georganiseerde aanpak van bijlages en documenten die horen bij een offerte, order en/of factuur. Alles staat op de juiste plek en kan zo snel gevonden worden, daarnaast kunt u afbeeldingen of documenten eenvoudig delen in uw webshop, met uw klant of uw medewerker.Bekijk ervaringen Gratis demo
Onderliggende bestanden
6.3525

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Onderliggende bestanden mogelijkheden & voordelen

Bruikbaar in het hele systeem
Dossiervorming op alle niveaus
Heldere communicatie door delen in Klantenportaal en/of App
Bespaar tijd en werk transparant door het delen van informatie in gekoppelde bestanden zoals foto's of pdf's.

Toegepast bij

Leo den Boer & Zn. maakt gebruik van bedrijfssoftware Suite MKB. Lees hier zijn ervaring met de efficiënte online bedrijfssoftware voor afbouwbedrijven!
Leo den Boer & Zn.
Standaard
Leo den Boer & Zn.
INlicht is gaan werken met Suite MKB om altijd online te kunnen werken. Lees hier hun ervaring met Become-IT en de persoonlijke support die wij leveren!
INlicht
Standaard
INlicht
Schildersbedrijf Gouweleeuw uit Harderwijk kiest voor Suite MKB bedrijfssoftware van Become-IT. Van calculatie naar planning en factuur werkt alles online.
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Standaard
Schildersbedrijf Gouweleeuw
Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
Standaard
FS Groen
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Standaard
Haantje Hoveniers
Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
Zeer uitgebreid softwarepakket voor hoveniers met functionaliteit van relatiebeheer, calculatie tot planning en facturatie. Ideaal voor de professionele hovenier.
Hoveniersbedrijf Stef
Standaard
Hoveniersbedrijf Stef
Van Herp Totaal Tuindesign
Standaard
Van Herp Totaal Tuindesign
Totaaloplossing voor hoveniersbedrijven. Become-IT levert software voor calculatie en facturatie. Daarnaast ondersteunen ze persoonlijk en helpen ook bij inrichting van email en onedrive.
Bast Hoveniers
Standaard
Bast Hoveniers
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Standaard
Gidding Hoveniers
Hoveniers Arjo
Standaard
Hoveniers Arjo
Veldman Hoveniers
Standaard
Veldman Hoveniers
Artikelnummer:
SMKB-1400
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Onderliggende bestanden/8626

Het bestanddetailscherm heeft een kleine look and feel-verandering ondergaan. Onder meer het volgende is aangepast:

  • Wanneer een bestand is gekozen en toegevoegd, wordt de knop 'Kies bestand' onderin het scherm getoond (in plaats van bovenaan). Dit omdat het wijzigen van een bestand een uitzondering is. 
  • Verder was van bepaalde typen bestanden niet altijd een voorbeeld beschikbaar. Dit hebben we opgelost middels een downloadknop. 
Onderliggende bestanden/6941

Het is nu mogelijk om een selectie van bestanden onder een bron in een keer tegelijk te verwijderen. Dit werkt via de multiselect modus. Deze modus kan je inschakelen door rechtsonderin het Suite MKB online scherm te klikken op 'MS'.

Als 'MS' is ingeschakeld kan je de bestanden selecteren en vervolgens de geselecteerd bestanden verwijderen.

Onderliggende bestanden/7542

In de functie 'Onderliggende bestanden' zijn 2 verbeteringen doorgevoerd:

  • Mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te selecteren voor uploaden
  • Snellere weergave van bestanden onder een bron

Vooral de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk toe te voegen aan een bron zoals een offerte of order is erg handig. Dit bespaart veel handelingen.

Onderliggende bestanden/7693

Bestanden onder een offerte of order kunnen worden meegestuurd als bijlage naar de klant. Als het om foto's gaat kan het een groot bericht worden wat om die reden dan ook soms afgewezen wordt. Denk aan een limiet van 10 mb per e-mailbericht.

Om die reden hebben we het systeem aangepast zodat automatisch een verkleinde versie van foto's wordt gebruikt bij het versturen van e-mailberichten. De kleinere versie van de foto is nog steeds FullHD en het wordt ook alleen gedaan bij grote foto's. Als de klant de hoge resolutie versie wil zijn kan deze worden gedownload in het klantenportaal.