Onderliggende bestanden

De module onderliggende bestanden kan worden gebruikt in het hele systeem, maar is vooral van nut bij producten, offertes, orders en facturen.

Met deze module kunt u bijvoorbeeld extra afbeeldingen of documenten koppelen aan een product. Heeft u een Suite MKB Online Webshop dan worden deze bij het product getoond. Van de afbeeldingen wordt automatisch een miniatuur gemaakt.

In combinatie met een offerte, order of factuur wordt de module onderliggende bestanden gebruikt om bijlages toe te voegen. Bijvoorbeeld afbeeldingen, calculaties, voorwaarden of andere documenten. Met het vinkje 'Bijlage' kan per bestand worden aangegeven of het automatisch moet worden meegestuurd als bijlage bij het versturen van de offerte, order of factuur.

In combinatie met Dossier online kunt u per bestand met het vinkje 'Dossier' aangeven of dit bestand zichtbaar is voor uw klant in het klantenportaal. Handig voor bijlages voor bijvoorbeeld uw offerte in 'Offerte online'.

In combinatie met de App kunnen uw medewerkers bestanden toevoegen aan een order en andersom kunt u met het vinkje 'App' aangeven of een bestand zichtbaar mag zijn in de App. Handig voor werkinstructies of tekeningen.

Deze module zorgt voor heldere communicatie en een georganiseerde aanpak van bijlages en documenten die horen bij een offerte, order en/of factuur. Alles staat op de juiste plek en kan zo snel gevonden worden, daarnaast kunt u afbeeldingen of documenten eenvoudig delen in uw webshop, met uw klant of uw medewerker.Bekijk ervaringen Gratis demo
Onderliggende bestanden
5.250000

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Onderliggende bestanden mogelijkheden & voordelen

Bruikbaar in het hele systeem
Dossiervorming op alle niveaus
Heldere communicatie door delen in Klantenportaal en/of App
Bespaar tijd en werk transparant door het delen van informatie in gekoppelde bestanden zoals foto's of pdf's.

Toegepast bij

De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
GreenWatt maakt gebruik van de groene bedrijfssoftware Suite MKB. De bedrijfssoftware bespaart GreenWatt veel tijd en kosten.
GreenWatt
Standaard
GreenWatt
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier van Strien
Standaard
Hovenier van Strien
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Antwan Tuin Totaal
Standaard
Antwan Tuin Totaal
Outlook Groenprojecten
Standaard
Outlook Groenprojecten
Bovendorp & Sellis
Standaard
Bovendorp & Sellis
Hoveniersbedrijf Otte is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden en door de speciale App voor hoveniers!
Hoveniersbedrijf Otte
Standaard
Hoveniersbedrijf Otte
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Standaard
Green Engineers
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Standaard
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Paas Montagetechniek heeft voor Suite MKB gekozen omdat het alle bedrijfsprocessen automatiseert. Lees hier de ervaring!
Paas Montagetechniek
Standaard
Paas Montagetechniek
BE Brandveiligheid Inspecties bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
BE Brandveiligheid Inspecties
Standaard
BE Brandveiligheid Inspecties
Artikelnummer:
SMKB-1400
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Onderliggende bestanden/7542

In de functie 'Onderliggende bestanden' zijn 2 verbeteringen doorgevoerd:

  • Mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te selecteren voor uploaden
  • Snellere weergave van bestanden onder een bron

Vooral de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk toe te voegen aan een bron zoals een offerte of order is erg handig. Dit bespaart veel handelingen.

Onderliggende bestanden/7693

Bestanden onder een offerte of order kunnen worden meegestuurd als bijlage naar de klant. Als het om foto's gaat kan het een groot bericht worden wat om die reden dan ook soms afgewezen wordt. Denk aan een limiet van 10 mb per e-mailbericht.

Om die reden hebben we het systeem aangepast zodat automatisch een verkleinde versie van foto's wordt gebruikt bij het versturen van e-mailberichten. De kleinere versie van de foto is nog steeds FullHD en het wordt ook alleen gedaan bij grote foto's. Als de klant de hoge resolutie versie wil zijn kan deze worden gedownload in het klantenportaal.

Onderliggende bestanden/6941

Het is nu mogelijk om een selectie van bestanden onder een bron in een keer tegelijk te verwijderen. Dit werkt via de multiselect modus. Deze modus kan je inschakelen door rechtsonderin het Suite MKB online scherm te klikken op 'MS'.

Als 'MS' is ingeschakeld kan je de bestanden selecteren en vervolgens de geselecteerd bestanden verwijderen.