Pagina's

Met Suite MKB CMS maakt en onderhoud u uw website en SEO. Breidt uit met advertenties, blogs, facebook en nieuwsbrieven voor meer content mogelijkheden.

Bekijk ervaringen Gratis demo
Pagina's
10.500000

Software » Bedrijfssoftware » Marketing

Pagina's mogelijkheden & voordelen

Maak en onderhoud gemakkelijk uw website
Een compleet content management systeem
Kostenbesparend en altijd up-to-date
Maak en onderhoud gemakkelijk de pagina's op je website en krijg de beste vindbaarheid en conversie.

Toegepast bij

Van der Heiden maakt gebruik van slimme plansoftware Suite MKB. Van order tot factuur en met een overzichtelijk klantenportaal voor klanten.
Van der Heiden Installatietechniek
Standaard
Van der Heiden Installatietechniek
Responsive website voor Bouwbedrijf Nap met blogs en projecten.
Bouwbedrijf Nap
Standaard
Bouwbedrijf Nap
Het hoveniersbedrijf Kok Groenvoorziening gebruikt Suite MKB. Met uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken.
Kok Groenvoorziening
Standaard
Kok Groenvoorziening
Become-IT heeft een webshop voor SAC gerealiseerd waardoor producten online bestelt kunnen worden. Bekijk hier de ervaring!
SAC
Standaard
SAC
Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Standaard
Hoveniersbedrijf Post
Go Gebouwen Onderhoud maakt gebruik van Suite MKB. Suite MKB automatiseert alle bedrijfsprocessen waardoor tijd en kosten bespaard worden.
Go Gebouwen Onderhoud
Standaard
Go Gebouwen Onderhoud
Voor Instituut de Zwaan is een compleet nieuwe website gerealiseerd. De website is responsive gemaakt, zo is het voor ieder device goed bereikbaar.
Instituut de Zwaan
Standaard
Instituut de Zwaan
Franchiseformule 'Voor Verf & Wonen' met 70 aangesloten winkels gebruikt Suite MKB voor de landelijke website en webshop van de formule + een intranet voor de aangesloten winkels. Ook is het mogelijk een winkelsite in formulestijl af te nemen.
Voor Verf & Wonen
Standaard
Voor Verf & Wonen
Vernieuwde responsive website voor Staalbouw Barneveld met responsive design en projecten portfolio.
Staalbouw Barneveld
Standaard
Staalbouw Barneveld
Software voor Teleservice met Gesprekken registratie, App en Klantenportaal.
NICE teleservice
Standaard
NICE teleservice
Maatwerk interview registratie en zoeksysteem ontwikkeld op Suite MKB Framework. Bevat meer dan 1000 doorzoekbare en beluisterbare interviews met Nederlandse veteranen.
Veteranen Vertellen
Standaard
Veteranen Vertellen
Become-IT levert technische ondersteuning aan PCDatasystems, zodat zij de focus kunnen leggen op hun eigen werk.
PCDatasystems
Standaard
PCDatasystems
Artikelnummer:
SMKB-8100
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Pagina's/7947

De algmene instelling 'Paginatitel weergeven' is verwijderd omdat dit nu per pagina ingesteld kan worden en daardoor flexibelere is.

Het idee van de paginatitel verbergen is vaak relevant op de homepagina omdat daar vaak een andere layout gebruikt wordt met bijvoorbeeld een slider of blokkenontwerp.

Pagina's/8362

De laatste tijd kregen we meldingen dat afbeeldingen op websites voor de helft grijs waren. In technische termijn was het bestand corrupt en ontbrak bestandsinformatie om de afbeelding te tonen. Uiteindelijk gevonden dat het aan de functie lag die miniaturen maakt, die draait de afbeelding steeds als deze met een iPhone gemaakt is en slaat deze dan opnieuw op. Echter ging dit niet altijd goed, wat resulteerde in corrupte afbeeldingen.

Het goede nieuws is dat dit nu is opgelost!

Pagina's/7849

Bij het kopieren van een pagina worden nu ook alle pagina widgets meegenomen. Hierdoor krijg je een exacte kopie van de pagina. Pagina widgets zijn stukjes code die je onder een pagina kunt toevoegen. Hierdoor kan je de layout van een pagina opdelen in blokken en per blok de hele logica en opmaak regelen. Ook is het eenvoudig om de blokken en dus de indeling van de pagina te wijzigen.

Pagina's/7048

Nieuw is de widget Countdown. Hiermee kan een aftelklok worden gemaakt die het aantal dagen, uren, minuten en seconden weergeeft tot een bepaalde ingestelde datum.

De countdown wordt vaak gebruikt voor evenementen of bijvoorbeeld een jubilea. Via opmaakcodes kunnen de dagen, uren, minuten en seconden worden opgemaakt.

Pagina's/7068

Nieuwe manieren van tonen onderliggende pagina's 
- Verticale tabs
- Accordeon

Pagina's/7165

We hebben diverse verbeteringen standaard gemaakt in het website beheer. Zo worden afbeeldingen pas geladen als ze zichtbaar zijn in de browser. 

Hieronder een (vrij technisch) lijstje met punten:

  • Caching ingeschakeld
  • Toevoegen van zelfverwijzende canonieke url's
  • Lazy loading van vrijwel alle afbeeldingen
  • Afbeeldingen direct in het juiste formaat inladen, zodat deze niet met CSS verkleind hoeven te worden
  • JavaScript en CSS bestanden zoveel mogelijk samengevoegd en, indien van toepassing, overbodige JavaScript en CSS bestanden uit de code gehaald
  • Defer parsing voor JavaScript bestanden inschakelen
  • XML sitemap toegevoegd en in robots.txt gezet
  • Problemen met trailing slash (/) aan einde van url opgelost
Pagina's/7602

We zijn blij reCAPTCHA v3 te introduceren in de Suite MKB, waarmee u misbruik van verkeer op uw website kunt detecteren zonder dat 'gewone' bezoekers hier last van hebben.

reCAPTCHA is een service van Google die is geintergreerd in de website module van Suite MKB. Met reCAPTCHA kunt u uw website beschermen tegen spam en misbruik. reCAPTCHA maakt gebruik van een geavanceerde risicoanalyse om te voorkomen dat geautomatiseerde software (zoals bots) misbruik maakt van uw site. Het doet dit terwijl u uw 'gewone' bezoekers toestaat formulieren te versturen.

Het systeem wordt automatisch toegepast op alle formulieren op een website. Denk aan contactformulieren, offerte aanvragen etc.

Om reCAPTCHA in te richten moet u 2 sleutels aanvragen via: https://www.google.com/recaptcha/intro/v3.html. Deze sleutels kunt u invoeren in de Suite MKB onder Framework > Instellen > Instellingen > Framework (instelling 231 en 232). Vervolgens wordt het automatisch toegepast op bestaande formulieren.

Pagina's/6958

Met de widget parallax kan een achtergrond afbeelding worden gemaakt die op de achtergrond lijkt vast te staan. Hierdoor krijg je bij het scrollen verschillende stukken van die afbeelding te zien. Dit is een door webdesigners veelgebruikt effect bij het maken van dynamische websites. Doordat je de verschilende stukken van de foto pas krijgt te zien als je scrollt stimuleert dit om de webpagina verder te bekijken. Vaak wordt de parallax meerdere keren toegepast op dezelfde pagina zodat je blijft scrollen.