Personeel / hrm

Met de module Personeel registreert u alle stamgegevens van uw medewerkers. De personeelsmodule wordt ook wel HRM (Human Resource Management) genoemd wat staat voor personeelsmanagement.

De registratie bestaat uit naam- en adresgegevens, persoonsgegevens en contract informatie.

In de basis wordt de personeelsmodule gebruikt om medewerkers te registreren en hun toegangsrechten in te stellen. Elke medewerker is gekoppeld aan een rechtengroep, in deze rechtengroep zijn de rechten per module & taak instelbaar. De rechten bestaan uit diverse niveau's van toevoegen, bewerken en verwijderen. Onder andere het toegangsrecht tot de App is hiermee instelbaar.

In het systeem is een standaard selectie opgenomen voor het printen van adresetiketten, personeelslijsten en verjaardagskalender. U kunt dit van het volledige personeelsbestand doen of filteren op afdeling.

Naast het registreren van naam- en adresgegevens en logingegevens kunt u per medewerker het verlof per jaar bijhouden. Dit is alleen mogelijk in combinatie met de module Activiteiten. Ook betaald verlof, ziekte en overuren kunnen zo worden vastgelegd.

Het arbeidscontract en de contracthistorie kan ook worden bijgehouden, per contract kan worden aangegeven hoeveel uur en op welke dagen er wordt gewerkt. Dit wordt gebruikt in de planning.

Voor de geldigheid van vergunningen, certificaten en diploma's zoals VCA is een registratiesysteem. Hierin kunt u per medewerker alle referenties en data ingevoeren. Er is een lijst waarop staat welke vergunning of certificaat is verlopen zodat hier tijdig actie op kan worden ondernomen. Ook is het hierdoor mogelijk om per project snel in te zien welke medewerkers die aan dit project werken welke vergunningen, certificaten en diploma's hebben.

Voor bedrijven die service verlenen en gebruik maken van de App is er de mogelijkheid om storingsdiensten in te voeren. Bij elke medewerker kunnen dan datum worden geselecteerd waarop ze storingsdienst hebben. In de App is dan voor iedereen zichtbaar wie er wanneer storingsdienst heeft. Verder worden deze gegevens meegenomen in de overzichten voor verlof en verloning.

Als u beschikt over een Suite MKB Online website met smoelenboek dan worden automatisch alle personeelsleden ge-synchroniseert met het smoelenboek zodat u dit niet dubbel hoeft in te voeren. Per personeelslid kan worden aangegeven of hij/zij in het smoelenboek moet komen.

Deze module bevat standaard 3 medewerkerlicenties. Extra medewerkerlicenties zijn per 1, 5, 10, 50 of 100 te verkrijgen.Bekijk ervaringen Gratis demo
Personeel / hrm
7.350000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie

Personeel / hrm mogelijkheden & voordelen

Registreer en beheer stamgegevens van medewerkers
Stel toegangsrechten in op Suite MKB
Overzicht van alle medewerkers
Houd de contracthistorie bij
Beheer de gegevens van uw medewerkers en contracten. Dit is de basis voor het werken met de Suite MKB.

Toegepast bij

Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Standaard
Combitel Teleservice
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
GreenWatt maakt gebruik van de groene bedrijfssoftware Suite MKB. De bedrijfssoftware bespaart GreenWatt veel tijd en kosten.
GreenWatt
Standaard
GreenWatt
De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Jansen & Berkhof Tuinen
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier van Strien
Standaard
Hovenier van Strien
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Antwan Tuin Totaal
Standaard
Antwan Tuin Totaal
Outlook Groenprojecten
Standaard
Outlook Groenprojecten
Bovendorp & Sellis
Standaard
Bovendorp & Sellis
Hoveniersbedrijf Otte is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden en door de speciale App voor hoveniers!
Hoveniersbedrijf Otte
Standaard
Hoveniersbedrijf Otte
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Standaard
Green Engineers
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Standaard
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Artikelnummer:
SMKB-5100
Branche(s):
Dienstverlening, Handel
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Personeel / hrm/7287

We introduceren een donker thema voor Suite MKB. Wanneer u veel achter het scherm zit kan het vele wit in de schermen teveel worden voor de ogen. Om hierin tegemoet te komen hebben we een donker thema ontwikkeld. Mogelijk wordt dit in de toekomst uitgebreid met nog meer thema's.

Het thema kan gekozen worden als instelling bij de medewerker gegevens.

Personeel / hrm/7057

Het aanmaken van nieuwe medewerkers is makkelijker en sneller gemaakt, de verbeteringen zijn:

  • Bij invullen van de naam wordt automatisch de verkorte naam en gebruikersnaam ingevuld
  • Automatisch wordt de standaard uurcode ingevuld
  • Na toevoegen wordt automatisch een fulltime contract aangemaakt
Personeel / hrm/6866

Naast 'Proeftijd', 'Bepaalde tijd' en 'Onbepaalde tijd' kunt u nu ook '0 uren' contracten aanmaken bij een medewerker.

In de rapportage worden dan geen verlofuren berekend en is de kolom 'Overuren' en 'Ontbrekende uren' leeg. Op basis van de kolom 'Gewerkte uren' kan de medewerker per maand worden uitbetaald.

Had een medewerker eerst een '0 uren' contract en later een ander contract dan kan dit per maand gewisseld worden.