Portfolio

Presenteer uw portfolio, cases of projecten aan uw klanten. Met een template kunt u de portfolio's toevoegen en deze worden in een lijst en detailweergave getoond.

Een portfolio bestaat minimaal uit een titel, omschrijving, categorie en afbeeldingen die als diapresentatie getoond worden. Gaat het portfolio over een klant dan kunt u ook de klantnaam, website, logo, quote en reactie invoeren.

Per portfolio is het mogelijk 2 kengetallen op te geven. Bijvoorbeeld 100 koppen koffie gedronken tijdens dit project.

De portfolio's kunt u koppelen aan pagina's op uw website. Op die betreffende pagina worden de portfolio's dan ook zichtbaar.

Als u gebruik maakt van een webshop dan is het mogelijk de producten in de shop te koppelen aan het portfolio. Op deze manier maakt u koppelingen tussen de projecten die u realiseert en de producten die u verkoopt.

Heeft u de module 'contactpersonen' dan is het mogelijk om bijvoorbeeld de medewerkers die gewerkt hebben aan het portfolio te koppelen. Zo maakt u links aan tussen de projecten en uw medewerker. Dit kan ook omgekeerd, dus bij uw personeelsleden is zichtbaar aan welke projecten ze hebben gewerkt.Bekijk ervaringen Gratis demo
Portfolio
8.8935

Software » Bedrijfssoftware » Marketing

Portfolio mogelijkheden & voordelen

Laat zien wat u in huis heeft
Portfolio'
s gemakkelijk te beheren
Portfolio'
s op meerdere plaatsen op website te tonen
Laat zien wat u in huis heeft door portfolio's, cases of projecten op uw website te tonen.

Toegepast bij

Responsive website voor Bouwbedrijf Nap met blogs en projecten.
Bouwbedrijf Nap
Standaard
Bouwbedrijf Nap
Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Standaard
Hoveniersbedrijf Post
Vernieuwde responsive website voor Staalbouw Barneveld met responsive design en projecten portfolio.
Staalbouw Barneveld
Standaard
Staalbouw Barneveld
Artikelnummer:
SMKB-8140
Branche(s):
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Portfolio/7114

De module portfolio wordt op meerdere manier gebruikt, het gaat dan vaak alleen om visuele verschillen, het idee van het portfolio blijft gelijk. Om deze visuele verschillen te standaardiseren hebben we het veld 'Lay-out' gemaakt. Hiermee kan je per portfolio opgeven hoe het moet worden getoond op de website.

De lay-outs zijn:

  • Case: hierbij gaat het vooral om het verhaal, echt een volledig portfolio dus
  • Klant: hier gaat het vooral om de klant, het is dan meer een referentie, een soort verkort portfolio waarbij alleen het logo van de klant en de informatie over de klant relevant is
  • Foto's: hierbij ligt de focus op de foto's, wel is mogelijk een omschrijving te geven van het project en de naam van de klant.

Op www.become-it.nl/portfolio en https://www.bouwbedrijfnap.nl/portfolio/ (Foto's) staan voorbeelden.