Abonnement inplannen

Op het abonnement is de mogelijkheid om periodiek verkooporders in te plannen. Dit om periodieke onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. De aangemaakte verkooporder blijft gekoppeld aan het abonnement.

U kunt op het abonnement aangeven wat de startdatum is en vervolgens de interval vanaf die startdatum. Bijvoorbeeld maandelijks, per kwartaal, jaarlijks etc.

De producten gekoppeld aan het abonnement worden automatisch meegenomen naar de verkooporder bij het inplannen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de producten die nodig zijn voor het onderhoud reserveren via de verkooporder. In combinatie met voorraad en het besteladvies kan dit dan tijdig besteld worden.

Op het abonnement is het mogelijk specificaties/opmerkingen te plaatsen die kunnen worden geprint op het verkooporder rapport.Bekijk ervaringen Gratis demo
Abonnement inplannen
5.100000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie

Abonnement inplannen mogelijkheden & voordelen

Kom gemaakt onderhoudsafspraken na
Automatisch aanmaken verkooporders op basis van onderhoudsinterval
De functie Inplannen maakt verkooporders aan van terugkerende werkzaamheden die in het abonnement zijn afgesproken.

Toegepast bij

De App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties voor Jansen & Berkhof Tuinen om voor de Suite MKB te kiezen.
Jansen & Berkhof Tuinen
Standaard
Hovenier Van Strien maakt gebruik van Suite MKB, de groene bedrijfssoftware! Lees hier de ervaring van het bedrijf.
Hovenier Van Strien
Standaard
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Atwan Tuin Totaal
Standaard
Outlook Groenprojecten
Standaard
ROALD Tuindesign is gaan werken met de groene bedrijfssoftware Suite MKB, de oplossing van Relatiebeheer tot boekhouding!
ROALD Tuindesign
Standaard
RietGarant maakt gebruik van Suite MKB om tijd en kosten te besparen! Lees hier de ervaring.
RietGarant
Standaard
Van den Weerd Installatiebedrijf uit Hulshorst kiest voor Suite MKB met Relatiebeheer, 2BA koppeling, registratie van werkzaamheden en planning.
Van der Weerd Installatiebedrijf
Standaard
Van Walsem maakt gebruik van Suite MKB met digitaal klantenportaal, complete App voor installateurs en relatiebeheer.
Van Walsem installateurs
Standaard
Van der Heiden maakt gebruik van slimme plansoftware Suite MKB. Van order tot factuur en met een overzichtelijk klantenportaal voor klanten.
Van der Heiden Installatietechniek
Standaard
Het hoveniersbedrijf Kok Groenvoorziening gebruikt Suite MKB. Met uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken.
Kok Groenvoorziening
Standaard
Totaaloplossing gerealiseerd voor Hoveniersbedrijf Satter uit Hoevelaken. Van offerte tot boekhouding. Alle 15 medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Satter Hoveniers
Standaard
Hoveniersbedrijf Post werkt met het bedrijfssoftware Suite MKB. Dit biedt uitgebreide mogelijkheden voor het bedrijf. Met een speciale App voor de buitendienst.
Hoveniersbedrijf Post
Standaard
Artikelnummer:
SMKB-5330
Branche(s):
Dienstverlening

Recente verbeteringen van de functie:

Abonnement inplannen/6926

Met abonnementen kunt u service afspraken vastleggen en periodiek inplannen als verkooporder. Met deze online module worden automatisch verkooporders aangemaakt op basis van de ingestelde cyclus op het abonnement.

Stel u spreekt af om 1 x per jaar een CV onderhoud te doen bij u klant. De startdatum is 1 mei en de cyclus staat op Jaarlijks. Automatisch maakt het systeem dan eind april een verkooporder aan. Hierbij wordt de werkinstructie, verwachte uren, facturatietype etc.. overgenomen van het abonnement.

Het aanmaken van verkooporders op basis van de het abonnement gaat door tot het bereiken van de ingesteld einddatum én zolang het abonnement actief is.

Met service inplannen komt u altijd uw afspraken na en behoud u tevreden klanten!