Specificaties

Voor aanvullende product en activa specificaties is de module specifciaties. Hiermee wordt het mogelijk om per product of activum extra informatie te registreren.

Vooraf geeft u per productcategorie op welke extra specificaties moeten worden ingevuld op het product. Bijvoorbeeld bouwjaar bij een auto of aantal megapixels bij een digitale camera. Op deze manier kunt u voor elk soort product zelf specificaties maken. Vervolgens kunt u voor elk product in die categorie de specificaties invullen. In combinatie met een webshop worden deze specificaties onder het product getoond.

Bij activa werkt het vergelijkbaar. Per activacategorie geeft u dan de mogelijke specificaties op en vervolgens kan dit bij de activums in die categorie worden ingevuld.

Specificaties zou je ook vrije velden kunnen noemen, maar omdat wij het instelbaar hebben gemaakt per categorie vonden we specificaties een betere naam.Bekijk ervaringen Gratis demo
Specificaties
8.8935

Software » Bedrijfssoftware » Framework

Specificaties mogelijkheden & voordelen

Systeem voor vrije velden
Instelbaar op de relatie, product en activum
Flexibiliteit in maatwerk wensen
Maak uw registraties compleet door het instellen van extra vrije velden bij een relatie, product of activum.

Toegepast bij

Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Standaard
Combitel Teleservice
Become-IT heeft een webshop voor SAC gerealiseerd waardoor producten online bestelt kunnen worden. Bekijk hier de ervaring!
SAC
Standaard
SAC
Maatwerk interview registratie en zoeksysteem ontwikkeld op Suite MKB Framework. Bevat meer dan 1000 doorzoekbare en beluisterbare interviews met Nederlandse veteranen.
Veteranen Vertellen
Standaard
Veteranen Vertellen
De Technische Dienst van Jonker & Schut uit Barneveld maakt gebruik van plansoftware en App voor periodiek onderhoud en storingen.
Jonker & Schut
Standaard
Jonker & Schut
Blisservice gebruikt het volledige 'Standaard' concept inclusief App, webshop en Dossier online.
Blisservice
Standaard
Blisservice
Artikelnummer:
SMKB-1300
Branche(s):
Handel
Vereiste functie(s):