Start-Stop

Nieuw is de functie start-stop waarmee je activiteiten via een via een timer kunt registreren. De timer houdt het aantal gewerkte uren bij, ook is het mogelijk te pauzeren.

Start-stop is zowel voor kantoor als app gebruikers geschikt. Je kan een activiteit starten in de online versie en vervolgens stoppen via de app. Alles werkt slim samen.

Heb je tussendoor een andere activiteit, start dan gerust iets nieuws. De lopende activiteit wordt dan automatisch gepauzeerd en kan later worden hervat.

De timer kan gestopt worden met de stop knop of door de activiteit te voltooien. De gewerkte uren (in minuten) worden dan berekend en ingevuld in het veld 'Gewerkte uren'. Omdat dat in kwartieren gaat wordt de timer afgerond.

Minder handelingen is uiteindelijk prettiger werken, de start-stop functie helpt hierbij op een praktische manier.Bekijk ervaringen Gratis demo
Start-Stop
6.3525

Software » Bedrijfssoftware » Administratie

Start-Stop mogelijkheden & voordelen

Professioneel
Flexibel
Persoonlijk
Overal online
Voor kantoor-, werkplaats en app gebruikers is er start-stop urenregistratie. Start een activiteit en de timer loopt!

Toegepast bij

Zeer uitgebreid softwarepakket voor hoveniers met functionaliteit van relatiebeheer, calculatie tot planning en facturatie. Ideaal voor de professionele hovenier.
Hoveniersbedrijf Stef
Standaard
Hoveniersbedrijf Stef
Artikelnummer:
SMKB-5010
Branche(s):
Geschikt voor iedere branche
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Start-Stop/7791

Met de Suite MKB app kan je gewerkte uren bijhouden via een start-pauze-stop systeem. In de lijst met activiteiten per dag is nu zichtbaar welke activiteit 'loopt' en welke op 'pauze' staat. Als je de activiteit aanklikt kan je hier met knoppen de activiteit starten, pauzeren en stoppen.

Na het stoppen van een activiteit wordt je doorgestuurd naar het scherm waarin je de omschrijving kunt invullen en de gewerkte uren eventueel kunt afronden/corrigeren.

Werk je naast de app ook met de online versie op pc, laptop of tablet dan kan je het start-stop systeem door elkaar gebruiken. Dus bijvoorbeel starten op je tablet en stoppen op je smartphone. Wel zo handig!

Start-Stop/7379

Nieuw in Suite MKB is de mogelijkheid om met een soort stopwatch uren te registreren. Bij aanvang van de werkzaamheden klik je op start en als je klaar bent op stop. De geregistreerde tijd wordt dan ingevuld als gewerkte uren.

Met start-stop urenregistratie is het ook mogelijk (meerdere) pauzes in te lassen. Een pauze kan zijn even lunchen maar ook een andere klus die tussendoor kwam. Als je namelijk een lopende activiteit hebt en je start een andere activiteit dan wordt de lopende op pauze gezet. Later kan je daar weer mee verder gaan.

Start-stop is geintegreerd in de online versie voor kantoor mensen, in de app voor de buitendienst en ook in het werkplaatscherm voor montage en productie medewerkers.

Het systeem voor start-stop is optioneel, je kan dus ook uren nog steeds boeken door direct de gewerkte uren in te vullen. Ook werkt start-stop in combinatie met de planning. Als activiteiten staan ingepland dan kan je via de play knop die activiteit starten in de online versie en in de app.

Wat ook kan is in de online versie starten en in de app stoppen, dus alles is door elkaar te gebruiken waardoor iedereen zijn eigen voorkeur hierin mag en kan hebben.

Start-Stop/7713

Activiteiten kan je koppelen waardoor de uren van 2 of meer medewerkers gezamenlijk geboekt kunnen worden. Dit versnelt uiteraard de invoer als je werkt met vaste teams/koppels.

In combinatie met start-stop werkt het anders. Het uitgangspunt is dat iedereen zijn eigen start-stop heeft. Dus als een gekoppelde medewerker een activiteit start met de timer dan wordt deze medewerker automatisch ontkoppeld.

Als de hoofdactiviteit gestart wordt dan blijven de gekoppelde medewerkers gekoppeld. Zodra de activiteit gestopt wordt en de gewerkte uren worden ingevoerd dan worden die gewerkte uren ook doorgevoerd naar de gekoppelde medewerkers.

Op deze manier kan je samenwerken of zelfstandig je gewerkte tijd bijhouden.