Taken

Nieuw is de module Taken. Hiermee kunnen taken (todo's) worden gekoppeld aan een medewerker en voorzien van een vervaldatum en prioriteit.
In combinatie met de module Activiteiten kunt u ook uren registreren onder de taak. Dit kan handig zijn als er meerdere mensen of meerdere momenten wordt gewerkt aan een taak. De historie is op die manier ook inzichtelijk.
Naast het koppelen van een taak aan een medewerker kan de taak ook worden voorzien van een bron. Denk aan een relatie (afspraak maken), offerte (terugbellen), abonnement (opzegging verwerken) order (iets uitzoeken) of factuur (credit maken).
Op de bron (relatie, offerte, abonnement etc...) is een tabblad Taken. Hier staan alle openstaande en verwerkte taken die horen bij die bron. Vanuit dit tabblad kan ook snel een nieuwe taak aangemaakt worden.
Verder is een algemeen takenoverzicht waarop je taken van jezelf of collega's kunt bekijken en verwerken. Vanuit het takenscherm kan je ook doorklikken naar de bron.
Overzicht over alle openstaande taken werkt prettig en efficient!Bekijk ervaringen Gratis demo
Taken
5.250000

Software » Bedrijfssoftware » Administratie

Taken mogelijkheden & voordelen

Zorgt voor een efficië
ntere en flexibelere bedrijfsvoering
Koppel taken aan medewerkers
Voorzie taken met een einddatum en prioriteit
Uren registreren onder taak
Koppelen van bronnen onder taak
Werk efficiënt door taken te koppelen en op te volgen zodat alle gemaakte afspraken worden nagekomen.

Toegepast bij

De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB. Antwan Tuin Totaal maakt gebruik van Suite MKB.
Antwan Tuin Totaal
Standaard
Antwan Tuin Totaal
Outlook Groenprojecten
Standaard
Outlook Groenprojecten
De 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB is de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Daarom heeft Green Engineers gekozen voor Suite MKB, lees hier de ervaring!
Green Engineers
Standaard
Green Engineers
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Stevaro is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. En met de App voor de buitendienst.
Stevaro
Standaard
Stevaro
Machinale Houtbewerking Bronkhorst bespaart veel tijd en kosten door gebruik te maken van Suite MKB. Lees hier de ervaring!
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
Standaard
Machinale Houtbewerking Bronkhorst
ROALD Tuindesign is gaan werken met de groene bedrijfssoftware Suite MKB, de oplossing van Relatiebeheer tot boekhouding!
ROALD Tuindesign
Standaard
ROALD Tuindesign
Monsol zonwering maakt gebruik van Suite MKB, om vooruit te gaan. Suite MKB is bedrijfssoftware dat alle bedrijfsprocessen automatiseert.
Monsol
Standaard
Monsol
Suite MKB is bedrijfssoftware voor allround bedrijven. Allround bedrijf APS maakt gebruik ervan! Suite MKB is een compleet ERP-systeem.
APS
Standaard
APS
Totaaloplossing gerealiseerd voor Hoveniersbedrijf Satter uit Hoevelaken. Van offerte tot boekhouding. Alle 15 medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Satter Hoveniers
Standaard
Satter Hoveniers
Totaaloplossing voor hoveniers van offerte tot boekhouding, gerealiseerd bij Steengoed voor Buiten uit Harderwijk. De 10 medewerkers werken met de App en klanten kunnen meekijken via het Klantenportaal.
Hoveniersbedrijf Steengoed!
Standaard
Hoveniersbedrijf Steengoed!
Hoveniersbedrijf GildenGroen uit Zeewolde maakt gebruik van de hovenierssoftware van Become-IT. Een totaalpakket voor hoveniers.
Hovenier GildenGroen
Standaard
Hovenier GildenGroen
Artikelnummer:
SMKB-5010
Branche(s):
Geschikt voor iedere branche
Vereiste functie(s):
-

Recente verbeteringen van de functie:

Taken/7439

Medewerkers hebben contracten. Als bij dit contract een einddatum is ingevuld omdat het bijvoorbeeld een tijdelijk contract is dan wordt er nu een taak aangemaakt. Automatisch wordt deze taak 10 dagen voor het einde van het contract in het systeem gezet zodat hier actie op ondernomen kan worden.

Taken/6862

Een slim systeem zorgt er voor dat u nooit meer de verjaardagen en jubilea van uw medewerkers vergeet. Ook boetes voor verlopen rijbewijzen of apk keuringen behoren tot het verleden met automatische taken.

Automatisch krijgt een daarvoor ingestelde administratief medewerker een taak als een collega jarig is of een werkjubileum heeft. Ook van rijbewijzen, certificaten etc. met een vervaldatum krijgt de administratief medewerker een taak om te verlengen.

Werkt u met de module Activa en registreert u de APK datum dan krijgt u een taak om herkeuring in te plannen voor het voertuig.

Samengevat:

  • 1 week vooraf verjaardagen
  • 1 maand vooraf bij 5, 10, 12.5, 25, 40 en 50 jaar werkjubileum
  • 1 maand vooraf voor APK keuring
  • 1 maand vooraf bij verlengen rijbewijs en andere certificaten (bv. VCA) met vervaldatum