Vergaderingen

Vergaderingen is een module voor Suite MKB waarmee u besprekingen / meetings kunt registreren. De module is uitermate geschikt voor verkoopafdelingen om openstaande projecten, offertes en/of orders door te nemen.

Via het slimme systeem van bronnen toevoegen kunt u na het aanmaken van de vergadering snel alle openstaande projecten, offertes en/of orders toevoegen. De geselecteerde bronnen zijn weer te filteren als de bespreking bijvoorbeeld over 3 specifieke openstaande orders gaat. Vanuit het vergaderscherm kunnen de projecten, offertes en orders snel geopend worden.

In de lijst met deelnemers kunt u interne medewerkers selecteren en optioneel de contactpersonen van de klant. Dit laatste kan alleen als de vergadering ook is gekoppeld aan een klant. In dat geval gaat het bijvoorbeeld om projectoverleg met uw klant.

In combinatie met de module urenregistratie kunt u voor alle deelnemers die medewerker zijn uren boeken. Dit kan zelfs gespecificeerd worden per bron. Dus stel dat u een vergadering heeft over 3 projecten en de vergadering duurt 2 uur. Dan kunt u op project 1 een uur boeken en op project 2 en 3 beide een half uur. Zo behoudt de medewerker een urenregistratie die gekoppeld is aan het juiste project en heeft u op project niveau inzicht in de vergaderuren.

Verder is op het vergaderscherm ruimte voor een agenda en notities. Tot slot kunnen er bestanden worden toegevoegd via een map op het netwerk gekoppeld aan de vergadering.
 Bekijk ervaringen Gratis demo
Vergaderingen
8.8935

Software » Bedrijfssoftware » Project

Vergaderingen mogelijkheden & voordelen

Plan besprekingen en meetings
Registreer gemakkelijk deelnemers van een bespreking
Registreer de afspraken die gemaakt worden in een bespreking
Plan een overleg in met collega's en registreer deelnemers en de afspraken die gemaakt worden.
Artikelnummer:
SMKB-2100
Branche(s):
Dienstverlening
Vereiste functie(s):