Verzamelfacturatie

Met de module Verzamelfacturatie worden meerdere verkoopfacturen in een sessie (groep) geplaatst. Deze manier van factureren met een sessie wordt gebruikt bij verzamelfacturatie van abonnementen, verkooporders en transportorders.

U kunt een voorcalculatie maken van een sessie zonder dat de facturen worden aangemaakt, zo kunt u controleren wat er wordt geselecteerd als u de sessie draait.

Als de facturen zijn gemaakt kunt u acties uitvoeren op alle facturen in de sessie. Bijvoorbeeld openen, versturen en printen. Dit kan worden ingesteld via het actie systeem.

Deze module is kosteloos in combinatie met Gesprekken facturatie, Abonnement facturatie en/of Transportorder facturatie.Bekijk ervaringen Gratis demo
Verzamelfacturatie

Software » Bedrijfssoftware » Verkoop

Verzamelfacturatie mogelijkheden & voordelen

Universe functie voor maken verzamelfacturen
Mogelijkheid tot proefdraaien en filter op relatie
Insteloptie voor factuurdatum
Eenvoudig facturen aanmaken van verwerkte orders of te factureren abonnementen binnen de opgegeven periode.

Toegepast bij

Eenvoudig samenwerken met collega's en optimaal communiceren met de klant via het klantenportaal. De software van Become-IT geeft inzicht, bespaard tijd en werkt eenvoudig online.
FS Groen
Standaard
FS Groen
Combitel registreert, rapporteert en factureert teleservice diensten met Suite MKB bedrijfssoftware gekoppeld aan Exact online.
Combitel Teleservice
Standaard
Combitel Teleservice
Flexibele hovenierssoftware om online offerte met calculaties te maken en door te zetten naar werkbon en factuur. Compleet pakket voor de hovenier gekoppeld aan Exact of SnelStart.
Haantje Hoveniers
Standaard
Haantje Hoveniers
Het team van Become-IT en de Groot Hoveniers zijn beide vooruitstrevend en dagen elkaar steeds uit voor een beter resultaat in software en professionalisering van het bedrijf. Samen blijven we groeien.
De Groot Hoveniers
Standaard
De Groot Hoveniers
Zeer uitgebreid softwarepakket voor hoveniers met functionaliteit van relatiebeheer, calculatie tot planning en facturatie. Ideaal voor de professionele hovenier.
Hoveniersbedrijf Stef
Standaard
Hoveniersbedrijf Stef
Van Herp Totaal Tuindesign
Standaard
Van Herp Totaal Tuindesign
Totaaloplossing voor hoveniersbedrijven. Become-IT levert software voor calculatie en facturatie. Daarnaast ondersteunen ze persoonlijk en helpen ook bij inrichting van email en onedrive.
Bast Hoveniers
Standaard
Bast Hoveniers
Het gemak van een online hovenierspakket met de flexibiliteit en persoonlijke ondersteuning van Become-IT zorgt dat je weer meer tijd hebt voor het werk in de tuin.
Gidding Hoveniers
Standaard
Gidding Hoveniers
Hoveniers Arjo
Standaard
Hoveniers Arjo
Bovendorp & Sellis
Standaard
Bovendorp & Sellis
Veel bedrijven maken gebruik van het bedrijfssoftware Suite MKB, zo ook Jaap de Vries Produkties. Jaap de Vries Produkties bespaart veel tijd en kosten dankzij Suite MKB.
Jaap de Vries Produkties
Standaard
Jaap de Vries Produkties
Van den Weerd Installatiebedrijf uit Hulshorst kiest voor Suite MKB met Relatiebeheer, 2BA koppeling, registratie van werkzaamheden en planning.
Van der Weerd Installatiebedrijf
Standaard
Van der Weerd Installatiebedrijf
Artikelnummer:
SMKB-7920
Branche(s):
Geschikt voor iedere branche
Vereiste functie(s):

Recente verbeteringen van de functie:

Verzamelfacturatie/8570

In een verzamelfacturatiesessie kan je nu ook filteren op een project. Op deze manier kan je specifiek voor een project alle nog te factureren orders verwerken. 

De nieuwe filteroptie is toegepast op orders en abonnementen. Beiden bronnen kunnen op deze manier gefilterd worden gefactureerd.

Verzamelfacturatie/8655

In sommige situaties is het van belang dat je de facturen van een sessie stil kunt versturen, dus zonder dat de klant hiervan een mail krijgt. Bijvoorbeeld voor gemaakte credit facturen. Deze optie was al mogelijk bij een losse factuur en dit kan nu ook voor alle facturen in een sessie. In de sessie kan je kiezen voor stil versturen, alle facturen in die sessie worden dan op verstuurd gezet zonder dat de klant hiervan een mail krijgt.