De voordelen van Back-up online!

Veilig
De software is uitermate goed beveiligd. Al uw bestanden worden, voordat ze naar uw backup server worden weggeschreven, versleuteld met behulp van een complexe encryptie-methode. Hierdoor bent u de enige die toegang heeft tot uw bestanden. Dus ook wij kunnen uw gegevens niet bekijken. De software ondersteunt AES (computerversleutelingstechniek) én Twofish (blokversleutelingstechniek).

Gebruiksvriendelijk
Het softwarepakket is eenvoudig te installeren en te gebruiken. De overzichtelijke schermen en de heldere structuur vereisen minimale technische kennis van de gebruiker. Na het instellen van uw backup set verloopt alles automatisch en wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw backups via e-mail.

Flexibel
Backups kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week gemaakt en opgehaald worden en het systeem is volledig naar uw wensen en eisen in te stellen, ongeacht de aard van de gegevens. De hoeveelheid beschikbare ruimte is variabel en is afhankelijk van de abonnementsvorm. (10, 25 of 50 Gigabyte) Mocht u meer ruimte nodig hebben, dan heeft u altijd de mogelijkheid om uw abonnement snel en eenvoudig uit te breiden.

Efficiënt en Effectief
Backup online vereist geen investering in additionele software of hardware. Het softwarepakket en een abonnement is alles wat u nodig heeft. Daarnaast bespaart het een hoop tijd en energie, die u liever ergens anders aan besteedt. De backups worden automatisch en snel uitgevoerd op het moment van uw voorkeur.

 

Heeft u meer functionaliteit nodig?

Met de Pro versie van de software zijn ook de volgende voordelen van toepassing. Neem contact op als u dit nodig heeft.

Geavanceerde coderingstechnieken
In de Pro versie heeft u de mogelijkheid te kiezen tussen de verschillende encryptie technieken. Hierdoor kunt u naar eigen inzicht de beveiliging van de back-up aanpassen.

Diverse bronnen meenemen in de backup
Met de Pro versie van de software kunt u niet alleen meer instellingen aanpassen, maar u wordt ook in staat gesteld om onder andere een Oracle database, Microsoft SQL database, Lotus Domino database, Microsoft Exchange Server en een MySQL server in de backup mee te nemen. Het is ook mogelijk om een backup te maken van een netwerk share binnen uw besturingssysteem.

Flexibele bewaarbeleid
Het softwarepakket zorgt ervoor dat wanneer u per ongeluk een verkeerd bestand verwijderd van uw computer dat dit bestand automatisch in het bewaarbeleid wordt meegenomen. Uw bestanden worden vervolgens gedurende de door u aangegeven tijd bewaart. U kunt deze periode zelf in stellen.

Bestanden selecteren op basis van kenmerk
U als gebruiker kunt van te voren een patroon maken waaraan een bestand wel of niet moet voldoen om in de backup set te worden opgenomen of uitgesloten. U kunt door middel van deze selectie methode bijvoorbeeld gemakkelijk alle Word of Excel bestanden van de server of pc in de taak opnemen. Dit kan van toepassing zijn wanneer bijvoorbeeld tijdelijke bestanden niet in de set moeten worden opgenomen.

Eén account voor meerdere systemen!
Met de software is het mogelijk om met 1 abonnement de software op meerdere systemen te installeren. Door verschillende backup taken te definieren kan er gebruik gemaakt worden van één account en wordt u toch in staat gesteld om verschillende backup taken uit te voeren op verschillende systemen. Dit kunnen bijvoorbeeld systemen in één vestiging zijn, maar ook systemen van verschillende vestigingen.

Uitgebreide planningsmogelijkheden
Het softwarepakket geeft u de mogelijkheid om meerdere backup taken in te plannen, waardoor u flexibel verschillende bestanden op afwijkende tijdstippen kunt veiligstellen. U kunt aangeven of van bestanden bijvoorbeeld dagelijks, wekelijks of zelfs jaarlijks een backup moet worden samengesteld.

Meerdere tijdstippen per dagU kunt ook meerdere tijdstippen per dag aangeven in 1 backup taak, wat het mogelijk maakt om uw backup met grotere regelmaat up-to-date te houden.

Scripting voor èn na de backup
Met het softwarepakket kunt u scripts of programma's uitvoeren voor of na het starten van een backup taak. Zo bestaat de mogelijkheid om voor een backup taak een script aan te roepen dat bepaalde programma's sluit tijdens het maken van de backup en vervolgens na de backup weer opent, zodat deze geen belemmering vormen tijdens de backup.

Veel functionaliteit dus met de service zoals u van Become-IT kan verwachten.