Software voor transporteurs

Suite-MKB Transport is een compleet Transport Management Systeem voor bedrijven die logistieke diensten verlenen. Geschikt voor de koerier en transporteur.

Een centraal systeem voor de planning en facturatie van transportopdrachten. Geintegreerd CMR met koppeling naar de App voor ondertekening bij ophalen en/of afleveren.

In het Klantenportaal geeft u uw klant actueel inzicht in zijn transportorders en facturen. Met de App stuurt u de eigen of externe medewerkers aan en wordt de CMR digitaal ondertekend.

Voordelen:

  • Paperless van relatiebeheer tot transportorder en factuur
  • Vertrouwd door Office look, kleur- en taalgebruik
  • Flexibel in modules, inrichting en rapportage
  • Modern met online omgeving, digitale CMR, App en SnelStart koppeling
Plannen, offreren en factureren

Bespaar tijd met onze makkelijke en overzichtelijke software voor transporteurs. De versie van de Suite MKB is de kern van het software systeem. Wij werken via een browser, u kunt hiermee op elk moment vanaf elke locatie op elk apparaat werken in de online versie van de Suite. Door gebruik te maken van de App is deze ook op uw telefoon erg handig te gebruiken. Wij kunnen u een totaaloplossing bieden voor calculatie, planning en uitvoering van transport.

Bedrijfstakken

Koeriersdiensten hebben als doel om snel pakketten bij de klant op te halen en af te leveren. Hiervoor is het belangrijk dat informatie over de klanten nauwkeurig en gemakkelijk gedeeld kan worden. De Suite MKB Transport biedt deze mogelijkheden. Als planner hebt u inzicht in relatiegegevens en de planning van de koeriers, de koeriers kunnen aan de hand van de App hun werkinformatie inzien en bevestigen en ook de klant kan inzicht houden over het verloop van de bestelling. 

Wat kan ik ermee?

  • Koeriers inplannen
  • Transportorders aanmaken
  • Factureren vanuit transportorder
  • Gegevens van klanten en koeriers beheren
  • Met online ontvangstbevestiging

Ervaringen

Een uitgebreid systeem voor koeriersdiensten, met transportorders, crm via de App en automatische mail of sms bij verzending en ontvangst.
TBB Express
Standaard
TBB Express

Details

SnelStart Integratie

De Suite MKB heeft integratie met SnelStart, hierdoor worden relaties, facturen, kostenplaatsen en betalingen verwerkt in uw boekhouding. Bekijk op snelstart.nl de 4 boekhoudpakketten, wij adviseren minimaal inKaart.