Websites

Slider-Hoogendoorn-website.jpg
Slider-Maxx-nijkerk-website.jpg
Slider-voorverfenwonen-website.jpg
Slider-colarsathome-website2.jpg
Met een Suite MKB Online Website bent u nu zichtbaar en legt u een uitbreidbare basis voor morgen.
€ 19,- per mnd
 

Altijd zichtbaar en gevonden worden

Altijd zichtbaar door zoekmachine optimalisatie (SEO) met ons CMS systeem. U wilt niet dat klanten uw website mislopen en binnen uw website uw producten niet kunnen vinden. Start nu met ons cms systeem en optimaliseer uw zoekfunctie eenvoudig en snel door handige functies binnen dit systeem.

Responsive design ontwerp

Voor een optimale webervaring zijn onze ontwerpen altijd responsive. Hiermee creëert u een betere gebruikservaring voor uw klanten. Met een responsive webdesign worden tekst en afbeelding dus altijd juist weergegeven op het scherm en bezorgt u uw klanten op die manier een unieke bezoekerservaring.
 

Wij kunnen alles maken!

Geen beperkingen met het systeem wat we zelf hebben gemaakt en onderhouden. The sky is the limit. Naast de beschikbare uitbreidingen zoals een webshop, klantenportaal of intranet heeft u de vrijheid om iedere gewenste functie te laten creëren.

Bovendien biedt het framework ongekende mogelijkheden door integratie met ERP data uit de Suite MKB zoals klanten, prijzen, producten en assortiment.

Een Suite MKB Online website is meer dan alleen een website, het kan uw complete administratieve systeem worden dat geïntegreerd is met uw communicatiekanaal. Hoe slim is dat!

Integreer eenvoudig
IDEAL
IDEAL
Integreer online betalen via iDEAL in uw webshop en klantenportaal.
Mollie
Mollie
Dit leasesysteem verdient zichzelf terug
Martijn Krauwer
Diependael Lease
Uitbreidingen
Software
Online
Become-IT
7,– mnd
Contactpersonen
7.00

Software » Bedrijfssoftware » Online
Met de module contactpersonen maakt u uw website of webshop persoonlijk. Vul de contactenlijst met medewerkers of leden.
430 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Online
Become-IT
5,– mnd
Portfolio
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Online
Met Net-Book Portfolio kan je projecten, cases of portfolio presenteren aan klanten. Producten, relaties en medewerkers kunnen hieraan gekoppeld worden.
463 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Online
Become-IT
5,– mnd
Mobiele versie
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Online
De mobiele versie is aangepast aan een kleiner scherm en mobiele verbinding. Maak uw website ook mobiel bereikbaar, met Net-Book + mobiele versie.
871 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en eventueel een demonstratie van onze software. Door samen te praten over uw bedrijf en de bedrijfsprocessen kunnen we inschatten of onze software en diensten passen bij uw wensen.
 

Portfolio

Hoogendoorn Houten
Van de Vliert Houtbewerking
PDR Verhuur
Diependael Lease
Maxx Nijkerk
Levend Water