Aankoop nieuw pand Middelerf

Op 29 juni 2012 heeft Become-IT een nieuw bedrijfspand gekocht op industrieterrein Veldzicht in Ermelo. Verwachte verhuisdatum is eind 2012.

Het oude pand aan de Herderlaan is verkocht waardoor Become-IT op zoekt moest naar een nieuw onderkomen. We hebben gekeken naar het huuraanbod en een aantal panden bekeken. In deze zoektocht kwamen we bij het project 'Business Parc Veldzicht' waar nieuwe bedrijfsunits en kantoren zijn gebouwd.

In dit project was nog een hoekpand te koop met het adres Middelerf 12b. Een geschikt pand voor Become-IT met de mogelijkheid om verder te groeien in de komende jaren.

Op 29 juni 2012 hebben we de sleutel in ontvangst genomen en kan begonnen worden met de inrichting van het pand. De planning is om eind 2012 te verhuizen naar de nieuwe locatie.

Het nieuwe pand zit op industrieterrein Veldzicht en is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg A28, zie onderstaand kaartje.

De voordelen in bereikbaarheid, uitstraling en mogelijkheden van een eigen pand zorgen ervoor dat Become-IT een stevige basis heeft voor de toekomst en kan werken aan de ontwikkeling van het team en de producten.

Zodra de opening is hoort u van ons.