SSL beveiliging website become-it.nl

De website van Become-IT speelt een steeds grotere rol in de communicatie naar onze relaties. Deze communicatie bestaat uit factuur online, inzicht in abonnementen en werkzaamheden.

In deze tijd is veiligheid (hacking) en identificatie (phishing) van groot belang. Om deze reden hebben we onze website overgezet naar een beveiligde serveromgeving. Dit is voor u zichtbaar aan de groene adresbalk waarin ook duidelijk de bedrijfsnaam van Become-IT staat vermeld.

Toelichting:

  1. De verbinding verloopt via https, normaal is dit http. Dit betekend dat alle overdracht tussen uw browser en server versleuteld is. Als een hacker deze overdracht zou onderscheppen, is dit niet leesbaar.
  2. Groene adresbalk. Hiermee wordt direct visueel zichtbaar dat het hier om een veilige website gaat.
  3. Become-IT [NL]. Aan het eind van de adresbalk staat onze handelsnaam, hiermee weet u zeker dat u op de website van Become-IT zit, en niet op een phishing website.

Bij Become-IT denken we na over nieuwe online diensten en de integratie hiervan in onze producten Net-Book en Suite MKB. Door een beveiligde website kunnen we hier nu vervolgstappen in gaan nemen.