Terugblik & visie 2014

Terugblik 2013

In 2013 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan het Middelerf 12b in Ermelo. Een fijne werkplek met veel licht, ruimte en uitzicht. De bovenverdieping wordt 2014 in gebruik genomen. Het pand is voorzien van zonnepanelen voor een verantwoord gebruik van energie.

 

Qua personele bezetting is Wim ander werk gaan doen, Willem en Frank zijn nieuw in het team. Met de rest van het team hebben we hard gewerkt aan het doorontwikkelen van onze Suite MKB en Net-Book software.

De innovatieve integratie tussen de Suite MKB en Net-Book was het speerpunt van 2013, dit is goed gelukt! Ook hebben we IBAN toegepast en een slim online machtigingssysteem gemaakt voor incasso's. Tot slot is abonnement online met acceptatie klaar en de online uren App komt eraan!

We hebben diverse maatwerk systemen gemaakt en maken hierbij handig gebruik van de mogelijkheden die al in onze eigen software zitten.

Frank is het team komen versterken om u in 2014 te kunnen ondersteunen bij online marketing, zoekmachine optimalisatie en campagnes.

Wij zijn alle klanten zeer dankbaar voor al het werk wat wij mochten doen.

 

Visie 2014

Door Windows 8, nieuwe hardware en tablets gaan wij in 2014 onze software optimaliseren voor mobiel & touch. De Net-Book webshop is al gedeeltelijk voorbereid maar zal dit jaar volledig geschikt worden gemaakt hiervoor.

 

In de kantooromgeving verwachten we een omslag naar meer touchgericht werken wat wij willen doorvoeren in de Suite MKB. Een touchscherm op het bureau zorgt ook voor meer wisselende bewegingen, wat weer goed is tegen RSI.

Diverse Windows laptops en ook de Surface tablet zijn ultieme combinaties van handzaam, touch en moderne apps in een Windows omgeving.

Met onder meer deze plannen hopen u als klant te mogen adviseren en ondersteunen in het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen.

Team Become-IT