Verhuizing Become-IT naar groter kantoorpand

PERSBERICHT, 24 november 2003.

‘Succes is begrijpen hoe klanten werken en daarna doen’

Become-IT is een professioneel softwarehuis dat internet- en databasemanagement realiseert. In de afgelopen vier jaar heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een succesvolle partner in het uitdenken en realiseren van IT-maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op de wensen en eisen van de klant.

Een database is een plek waar gestructureerd gegevens in worden opgeslagen. De database is het hart van het systeem. Alle programmering hierom heen heeft tot doel het op een correcte wijze invoeren/bewerken/verwijderen van gegevens. Samen vormt het een databasemanagement systeem. Become-IT heeft zich vanaf de oprichting in 2000 gespecialiseerd in het ontwikkelen van dergelijke databasesystemen.

Succes zorgt voor groei. Zo is Become-IT op het oude adres aan de stationsstraat te Ermelo uit z’n jasje gegroeid. Vanaf 1 december 2003 zijn klanten en leveranciers voortaan welkom aan de Herderlaan 8e op industrieterrein Kerkdennen te Ermelo. Op deze locatie kan Become-IT verder groeien en ontwikkelen.

Become-IT blijkt voor klanten een zeer aantrekkelijke partner, want het bedrijf is:

  • dichtbij de klant: direct de juiste persoon voor alle vragen van onze klant;
  • flexibel: wij passen ons altijd aan bij wat onze klant nodig heeft of verlangt;
  • professioneel: altijd heldere offertes, projectafspraken, inzichtelijke facturen;
  • betrouwbaar: we staan voor de kwaliteit van en service op onze producten.

Het aantal opdrachtgevers is zelfs in het afgelopen jaar verdriedubbeld. Geen wonder: de filosofie is helder en er wordt voortdurend geïnnoveerd. Zo heeft Become-IT een serie producten ontwikkeld die direct rendement opleveren voor de klant. Op de website www.become-it.nl staat een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Ook op gebied van internet is Become-IT actief. De tweede generatie websites is dynamisch en gebaseerd op databases. Het gebruiksvriendelijke product Net-Book is hiervoor ontwikkeld. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zelf uw website onderhouden of producten via internet verkopen. In de uitgebreide folder die u kunt aanvragen via de Net-Book website staan alle mogelijkheden helder omschreven.

Innovatie is een kernwoord in de ontwikkeling van het Net-Book systeem, zo wordt de volgende versie van Net-Book gekoppeld aan BackOffice systemen. De order die u via internet binnenhaalt wordt dan direct in uw huidige systeem verwerkt.

Succes is begrijpen hoe klanten denken en daarna doen. Dat is het devies van Become-IT bij het uitdenken, ontwerpen en realiseren van databases. Vanaf de nieuwe locatie kunnen klanten bij Become-IT nog eenvoudiger terecht voor databases en databasegestuurde websites.

Het kantorenpand staat op het industrieterrein van Ermelo, Become-IT zit op de eerste verdieping aan de achterkant.

Wilt u ons bezoeken, maak dan eerst een telefonische afspraak, per email kan natuurlijk ook.

U bent van harte welkom!