Inloggen en instellen Office 365 email

Als u gebruik maakt van Office 365 heeft u een login (emailadres + wachtwoord) ontvangen waarmee u gebruik kunt maken van Office 365.

Webmail

Zonder al te veel moeite kunt u uw mail, agenda en contactpersonen inzien via de webmail van Office 365, het adres is:

https://portal.office.com

 

Instellen op smartphone

Uw Office 365 postvak kunt u uiteraard instellen op uw smartphone. Ga naar Accounts en kies voor toevoegen van een Exchange account. Vervolgens vult u uw emailadres en wachtwoord in en kunt u in de volgende stap bepalen wat u allemaal wilt synchroniseren. Denk aan e-mail, agenda en contactpersonen.

 

Instellen in Outlook

Om het Office 365 postvak te gebruiken op een laptop of pc kunt u het beste gebruik maken van het programma Outlook 2016, dit is onderdeel van het Office pakket. Mocht u hiervoor geen licentie hebben neem dan contact op met Become-IT, wij kunnen dan uw Office 365 licentie uitbreiden met het Office 2016 pakket. Hiermee krijgt u dan ook een licentie voor de programma’s Word, Excel, Powerpoint etc.

Heeft u al Outlook? Voeg dan een emailaccount toe aan het programma. Ga hiervoor naar Bestand - Accountinstellingen en klik op ‘Nieuw’. Geef vervolgens uw emailadres en wachtwoord op en voltooi de wizard.