Duurzame bedrijfsvoering

Become-IT voelt zich verantwoordelijk voor uw en onze toekomst. Daarom investeren we in duurzame bedrijfsmiddelen en bedrijfsvoering.

Onze belangrijkste doelen hierin zijn:

Duurzame kantoorinrichting

De bureau's, tafels en kasten zijn met zorg ingekocht bij een bedrijf die gebruik maakt van duurzame materialen en productieproces. Daarnaast is de werkplek ergonomische instelbaar en hierdoor een duurzame investering die bijdraagt aan de gezondheid van onze medewerkers.

Onze volledige ergonomische bureaustoelen zijn cradle-to-cradle ontworpen. Hierdoor kunnen losse onderdelen worden besteld en kan bij desinvesteren in zijn geheel worden hergebruikt. Elke medewerker heeft een stoel passend bij zijn of haar lichaamsgewicht en kan deze instellen tot de ideale zithouding.

Bij de aanschaf van computers en beeldschermen kiezen we voor energie zuinige apparaten, deze zijn voorzien van ENERGY STAR 5.1 waardering.

Voor een zuinige maar tegelijk prettige werkplek gebruiken we meerdere daglicht tubes, hierdoor is tl verlichting in de zomer niet nodig.

40 zonnepanelen

Ook het dak van ons kantoor wordt gebruikt. Met 40 zonnepanelen op het dak zijn we zelfvoorzienend in de stroomvoorziening van ons kantoor.

Paperless office

In onze volledige bedrijfsvoering wordt bijna geen papier meer gebruikt, hoogstens nog voor notities. Naast dat we zelf gebruik maken van een paperless office, kunnen we dit ook faciliteren voor onze klanten met onze Suite MKB Online, waardoor het hele proces van offerte tot factuur digitaal aangeboden kan worden.