Factuur online

Met Factuur online maakt u snel en eenvoudig facturen van een order, abonnement of een losse factuur. Om deze factuur te versturen kunt u kiezen uit:

  1. Versturen per post;
  2. Versturen per e-mail;
    Of:
  3. Versturen via Factuur online. 

De laatste mogelijkheid is voor uw onderneming aan te raden, zeker wanneer u al gebruik maakt van Suite MKB. Uw klant krijgt met Factuur online altijd toegang tot alle facturen en kan meteen de betaalstatus hiervan zien. Onderstaand worden de werking en voordelen van Factuur online toegelicht.

Factuur aanmaken in Suite MKB module Verkoopfacturen
Factuur aanmaken in Suite MKB

Wanneer u alle gegevens hebt ingevuld klikt u op de knop 'verstuur' in de blauwe balk waarna de factuur electronisch verstuurd wordt. Daarnaast wordt een PDF versie van de factuur in uw huisstijl aangemaakt die de klant kan inzien op uw website via relatielogin. De klant ontvangt bericht dat de factuur online in te zien is.

E-mail: 'Uw nieuwe factuur staat online'

Bericht factuur staat online naar de klant

De PDF versie van de factuur en de ubl versie, voor het boekhoudsysteem, worden direct automatisch naar de klant verstuurd. In het gepersonaliseerde e-mailbericht staat een link naar de factuur online. Als u gebruik maakt van een online betaalsysteem wordt ook de betaallink toegevoegd.

Alle facturen komen in een overzicht en zijn in te zien door uw klant

Facturen online overzicht pagina      Factuur online detailpagina

Wanneer de klant op de link klikt in de email gaat deze direct naar uw website en kan de klant de factuur inzien. Uw klant kan ook inloggen met relatielogin om de facturen te bekijken en te betalen. Via het menu kan de klant alle facturen opvragen en de betaalstatus hiervan bekijken.

Koppeling met abbonement online

Maakt u ook gebruik van Abonnement online? Dan wordt het nog makkelijker voor u en uw klant. Wanneer u een factuur stuurt naar uw klant voor een bepaald abonnement kan de klant direct zien bij welk abonnement het factuur hoort. Met één klik kan uw klant dan de details van het abonnement inzien. 

Koppeling met Abonnement online

Online betaalmogelijkheden

Met de Suite MKB module 'Betalingen' en een abonnement op bijvoorbeeld iDeal kunt u online betalingen accepteren. Hiermee kan de klant uw factuur direct online betalen.

      

Meer informatie

Op www.suite-mkb.nl en www.become-it.nl vindt u meer informatie over deze software. Neem contact op met Become-IT om uw situatie door te nemen.