Offerte online

Met Offerte online bent u af van het omslachtige papierwerk en onvolledige of niet kloppende offertes. De Suite MKB module Offerte online biedt u een makkelijke werkomgeving waarin u snel en makkelijk een offerte aanmaakt, verstuurt en daarvan een bericht naar de klant stuurt.

Het grote voordeel van Offerte online is dat uw klant een handig online overzicht krijgt van de facturen. De klant kan deze facturen bekijken en daarna accepteren. Bij acceptatie van een factuur krijgen u en uw klant direct te zien wie de factuur geaccepteerd heeft en waneer dit gedaan is.

In onderstaande stappen wordt kort de werking van Factuur online uitgelegd.

Offerte aanmaken in Suite MKB module Verkoopofferte

Offerte aanmaken in Suite MKB

In de module Verkoopofferte maakt u een offerte aan voor de klant. Hier kunt zelf teksten invoegen, afspraken aangeven of benadruken en een afsluittekst invoegen. Zo kunt u elke offerte personaliseren. Het is natuurlijk ook mogelijk om standaardteksten in te voegen zodat een offerte aanmaken nog sneller gaat.

Wanneer u alle gegevens van de offerte ingevuld heeft klikt u op de knop 'verstuur' in de blauwe balk. De offerte wordt daarna direct elektronisch verstuurd. Daarnaast wordt een PDF versie van de factuur in uw huisstijl aangemaakt die de klant kan inzien op uw website via relatielogin.

E-mail 'uw offerte staat online' 

De offerte staat online e-mail naar de klant

De PDF versie van de verkoopofferte wordt direct automatisch naar de klant gestuurd. In het gepersonaliseerde e-mailbericht staat een link naar de verkoopofferte online.

Order online overzicht en detailpagina voor uw klant

Offerte online overzicht pagina      Offerte online detailpagina

Wanneer de klant op de link in de e-mail klikt gaat de klant direct naar uw website. Hier krijgt de klant een overzichtspagina van offerte online. De klant kan op de offerte klikken om naar de detailpagina te gaan, hier moet de offerte akkoord gegeven worden. 

Akkoord bevestiging wordt gevraagd van de klant      

Wanneer er geklikt wordt om akkoord te geven krijgt de klant een pagina te zien om deze stap te bevestigen. Uw klant kan de offerte downloaden als PDF bestand.

Meer informatie

De inhoud van de offerte wordt bepaald door de Suite MKB. Op deze website en www.become-it.nl vindt u meer informatie over deze software. Neem contact op met Become-IT om uw situatie door te nemen. U kunt ook een demonstratie aanvragen via leverancier Become-IT.