Order online

Met Order online maakt u in een handomdraai verschillende verkooporders aan voor uw klanten. Via de Suite MKB module stelt u eenvoudig een order op met alle gegevens die daarbij horen. Wanneer u de order verstuurt krijgt de klant hier automatisch melding van met een PDF bestand. Daarnaast krijgt uw klant online toegang tot deze orders om deze in te zien.

Hieronder worden in enkele stappen de werking van Order online uitgelegd.

Order aanmaken in de Suite MKB module Verkooporders

Order opstellen in de Suite MKB module Verkooporders

In de Suite MKB module Verkooporders vult u alle gegevens van de order in. Wanneer dit gedaan is klikt u op de knop 'verstuur' in de blauwe balk zodat de factuur elektronisch verstuurd wordt.

E-mail 'uw order staat online'

Order staat online e-mail naar de klant

De PDF versie van de verkooporder wordt direct automatisch naar de klant verstuurd. In het gepersonaliseerde e-mailbericht staat een link naar de verkooporder online. Wanneer u gebruik maakt van het online betaalsysteem wordt ook een betaallink toegevoegd.

Order online overzicht voor de klant

Order online overzicht      Order online detailpagina

Wanneer de klant op de link in de e-mail klikt gaat de klant direct naar uw website. Op de speciale overzichtspagina krijgt de klant zijn eigen verkooporders zien. Op elke order is te klikken waarna de klant de details van de order kan zien en deze kan accepteren. Uw klant kan ook inloggen met relatielogin om de verkooporders te bekijken. 

De klant kan de verkooporders downloaden als PDF bestand via de detailpagina.

Meer informatie

In een handomdraai facturen van een order maken? Bekijk de mogelijkheden van de Suite MKB module Verkoopfactuur. Bekijk daarnaast ook onze betalingen module in de webshop.

De inhoud van een verkooporder wordt bepaald door de Suite MKB. Op deze website en www.become-it.nl vindt u meer informatie over deze software. Neem contact op met Become-IT om uw situatie door te nemen. U kunt ook een demonstratie aanvragen via leverancier Become-IT.