Transportorder online

Met Transportorder online kunnen uw klanten makkelijk inzien wanneer een bepaald product geleverd gaat worden, wat de kosten van het transport zijn en wat geleverd wordt. Klanten kunnen inloggen via relatielogin op uw website en heel eenvoudig dit alles bekijken. Zo biedt u de klant duidelijkheid over kosten en levertijd.

Hieronder worden de pluspunten en hoe Transportorder online werkt uitgelegd.

Maak een order voor transport aan in de Suite MKB module 'Transportorder'

Transportorder aanmaken in Suite MKB

In de module Transportorder maakt u een order aan voor een product dat verzonden moet worden. Dat kan op twee manieren:

  1. U maakt zelf een transportorder aan en 'verkoopt' deze aan de klant.
  2. U koppelt een verkooporder aan een transportorder. Hierdoor zien u en de klant de producten en de overeengekomen afspraken ook op de transportorder terugkomen.

Met de module Transportorder maakt u eenvoudig pakbonnen en vrachtbrieven aan. U vult de benodigde informatie in en dan wordt het automatisch aangemaakt. Daarnaast kunt u ook deelleveringen instellen. Zo kunt u binnen één transportorder de producten verdelen over meerdere adressen.

Vrachtbrief opstellen met CMR in Suite MKB      Vrachtbrief opstellen met CMR in Suite MKB verdere invulgegevens  

Met CMR binnen de module Transport order (rechterafbeelding) stelt u eenvoudig en snel een vrachtbrief op. Alle benodigde informatie kan op één pagina ingevuld worden. Daarna wordt met één klik de vrachtbrief aangemaak.

E-mail 'uw transportorder staat online'

E-mail transportorder staat online naar de klant

De PDF versie van de transportorder wordt direct automatisch naar de klant gestuurd. In het gepersonaliseerde e-mailbericht staat een link naar de transportorder online.

Transportorder online overzichts- en detailpagina voor de klant

Transportorder online overzichtpagina     Transportorder online detailpagina

Wanneer de klant op de link in de e-mail klikt gaat de klant direct naar uw website. Hier krijgt de klant een overzichtspagina van de transportorder(s) online. De klant kan op de transportorder klikken om naar de detailpagina te gaan voor meer informatie. Daarnaast kan de transportorder als PDF bestand gedownload worden.

Meer informatie

De inhoud van een Transportorder wordt bepaald door de Suite MKB. Op deze website en www.become-it.nl vindt u meer informatie over deze software. Neem contact op met Become-IT om uw situatie door te nemen. U kunt ook een demonstratie aanvragen via leverancier Become-IT.