Communicatie

Van website tot webshop en klantenportaal. Alles wat u nodig heeft om goed gevonden te worden en een duurzame relatie op te bouwen met uw klanten.

Planning

Vergroot uw productiviteit door samen te werken, te calculeren en te plannen vanuit één systeem. Van offerte tot factuur krijgt u hierdoor beter overzicht, meer marge en sneller betaald.

Uitvoering

Vervang de werkbon en het urenbriefje door de App. Schrijf uren en materialen overal online en verwerk wat afgerond is. Bespaar op dubbel werk en verklein de kans op fouten.
 

Planning - ERP bedrijfssoftware

 


Bedrijfssoftware voor het MKB. Maak kennis met Suite MKB. Dé alles-in-één oplossing die werkt onder uw eigen domeinnaam met een pc, tablet of smartphone. Onze software is geschikt voor bedrijven in dienstverlening, handel en transport. De software is bereikbaar en betaalbaar gemaakt voor midden- en kleinbedrijven vanaf 3 medewerkers. Onder meer informatie vindt uw een aantal branches, neem gerust contact op als uw branche er niet tussen staat.

Meer informatie

 

Communicatie - website en webshop software

 


Het perfecte platform voor online verkoop aan consumenten en bedrijven. Suite MKB website en webshop software staat niet stil en wordt continu doorontwikkeld. Zo profiteer je altijd van een snelle, veilige, actuele en moderne webshop zonder extra kosten.

Meer informatie

 

Uitvoering - App

 


Met de App van Suite MKB heeft u ook onderweg al uw klantgegevens bij de hand. Zoek intuïtief op naam of adres en alle contactpersonen worden snel gevonden. Door de integratie met uw telefoon kunt u direct bellen, e-mailen, de website van de klant bezoeken of de route plannen. Mogelijkheden van de App bekijk meer informatie.

Meer informatie

Voordelen voor uw bedrijf

Als u voor de Suite MKB kiest heeft dat een hoop voordelen voor uw bedrijf, hieronder de belangrijkste van de vele voordelen die u krijgt als u voor Become-IT kiest.

 

+
Effectievere
planning
+
Schrijf uren en
kosten overal online
+
Krijg facturen
sneller betaald
+
Krijg meer marge
op projecten