Installeren Suite MKB App

De Suite MKB App is een App die via de browser werkt. Je hoeft dus geen App te installeren uit een (Play / Apple / Windows) Store.

Hoe werkt het?

Je ontvangt van je werkgever een link via WhatsApp of SMS. Door te klikken op deze link wordt je browser geopend op een App login scherm. Als het goed is wordt je gebruikersnaam en wachtwoord alvast ingevuld.

Suite MKB App login Windows Phone Suite MKB App login iPhone Suite MKB App login S3

Snelkoppeling maken

Als je de App dagelijks gebruikt is het handig om een snelkoppeling te maken op je beginscherm. Voor elke smartphone werkt dit anders.

Stap 1:

Ga naar het loginscherm (zie screenshots hierboven). Als je de juiste url gebruikt wordt je gebruikersnaam en wachtwoord automatisch ingevuld.

Stap 2:

Volg de instructie die van toepassing is op jouw smartphone:

• Windows Phone: klik op de 3 puntjes rechtsonderin en kies voor 'aan startscherm vastmaken'
  • iPhone: klik op het vierkantje met pijltje omhoog en kies voor 'Zet in beginscherm'
  • Samsung browser: klik op de Samsung opties knop en kies 'Sneltoets op startpagina'
  • Android Chrome: klik op de 3 puntjes rechtsboven en kies voor 'Toevoegen aan startscherm'

Stap 3:

Pas naar wens de naam aan van de snelkoppeling op je beginscherm.

Gefeliciteerd!

Je hebt de Suite MKB App geinstalleerd voor dagelijks gebruik, zo makkelijk kan het zijn. Klik op de snelkoppeling en login om de Suite MKB App te gebruiken.