Managed Werkplek

De Managed Werkplek is bedoeld voor werkstations en laptops. Dit verzorgt de monitoring en/of beveiliging van de werkplek, optioneel kunt u ook back-up online krijgen voor bestanden op het werkstation.

Monitoring & Asset Management

Kritische aspecten van uw systeem zoals status van de harde schijf, geheugengebruik, CPU-gebruik, Windows Update en Windows Firewall worden bijgehouden. Zodra een bepaalde drempelwaarde wordt bereikt ontvangen wij bericht en ondernemen we actie.

Met Asset Management hebben wij een compleet overzicht over de hardware in uw werkstation en de geinstalleerde software op het werkstation. Bijvoorbeeld of het i5 of i7 is en welke Windows versie is geinstalleerd.

 

Anti-Malware

Houd uw computers schoon en veilig. Met Anti-Malware beveiligt u uw werkstation tegen kwaadaardige software zoals virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware. 24/7 - of het nu on- of offline is. Het programma onderhoudt zichzelf en is altijd up-to-date voor maximale veiligheid.

 

Optioneel Back-up online

Back-up online is een eenvoudige, probleemloze en betrouwbare oplossing voor gegevensbeveiliging van werkstations. De gegevens worden in de cloud opgeslagen met behulp van de hoogste beveiligingsstandaarden.

U kunt er gerust op zijn dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en in geval van nood altijd beschikbaar zijn.

 

Kosten:

  • Managed Werkplek: € 5,- per werkplek / mnd
  • Back-up online: € 5,- per 10GB / mnd

Systeemeisen

Voor Managed Werkplek moet de TeamViewer van Become-IT geinstalleerd staan op het werkstation, vervangt u zelf hardware zorg dan dat de TeamViewer geinstalleerd staat of laat Become-IT uw werkstations leveren.

Bel 0341-470068 voor het aanvragen van Managed Werkplek(ken) voor uw organisatie.

Ervaringen

PCDatasystems
Standaard