Managed Werkplek

De Managed Werkplek is bedoeld voor werkstations en laptops. Hiermee verzorgen bij de monitoring en beveiliging van het werkstations, optioneel kunt u ook back-up online krijgen voor bestanden op het werkstation die niet op de server staan.

Monitoring & Asset Management

Wij monitoren alle kritische aspecten van uw systeem zoals status van de harde schijf, geheugengebruik, CPU-gebruik, Windows Update en Windows Firewall. Zodra een bepaalde drempelwaarde wordt bereikt ontvangen wij bericht en ondernemen we actie.

Met Asset Management hebben wij een compleet overzicht over de hardware in uw werkstation en de geinstalleerde software op het werkstation. Wij ontdekken onveiligie & ongeschikte software sneller en geven advies over vervanging van hardware op basis van de feiten.

 

Anti-Malware

Houd uw computers schoon en veilig. Met Anti-Malware beveiligt u uw werkstation tegen kwaadaardige software zoals virussen, Trojaanse paarden, rootkits en spyware. 24/7 - of het nu on- of offline is.

Maak u geen zorgen over updates, want het programma onderhoudt zichzelf en is altijd up-to-date voor maximale veiligheid.

 

Optioneel Back-up online

Back-up online is een eenvoudige, probleemloze en betrouwbare oplossing voor gegevensbeveiliging van werkstations. De gegevens worden in de cloud opgeslagen met behulp van de hoogste beveiligingsstandaarden.

U kunt er gerust op zijn dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en in geval van nood altijd beschikbaar zijn.

 

Kosten:

  • Managed Werkplek: € 5,- per werkplek / mnd
  • Back-up online: € 5,- per 10GB / mnd

 

Bel 0341-470068 voor het aanvragen van Managed Werkplek(ken) voor uw organisatie.

Ervaringen

PCDatasystems
Standaard