Activa
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Administratie
Met de (vaste) activa module registreert u al uw bezittingen op een centrale plek, dit geeft overzicht en zorgt voor beter inzicht.

Een activum kan gekoppeld worden aan een groep, locatie en relatie om uw activa in te delen. De referentie kan worden gebruikt om al uw activa te voorzien van een identificatie sticker, het veld serienummer zorgt hierbij voor een extra controle.

Omdat een activum gekoppeld kan worden aan een relatie is het mogelijk zowel eigen machines als machines bij klanten te beheren.

De status van een activa laat het proces zien van aanschaf tot afschrijving en verkoop. Ook verzekering en garantie kan worden geregistreerd. In het vak opmerkingen is ruimte voor extra informatie en er kan een afbeelding worden gekoppeld aan het activum.

Per activum kunt u ook de afschrijvingen instellen. Dit kan volgens een vast bedrag per jaar of vast percentage per jaar. Het aantal termijnen en de restwaarde kan worden ingesteld.

Het rapport Activum laat alle gegevens van één activum zien, daarnaast is er een selectierapport om bijvoorbeeld alle activa van een bepaalde groep en status op te vragen.

Activa

14,–
excl. 21% btw per mnd

Specificaties

Artikelnummer
SMKB-7500
Branche
Dienstverlening, Handel
Eigenschap
Administratie, Service

Vereisten

Framework
10.00

Software » Bedrijfssoftware » Systeem
Framework
10,–

Toegepast bij

Jonker & Schut
Logistiek
Blisservice
Dienstverlening