Mobiele versie
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
In de mobiele versie wordt automatisch de layout aangepast aan een kleiner scherm en mobiele verbinding. Het systeem herkent alle smartphones en start dan in de mobiele versie. Via de 'Sluit mobiele versie' link bovenaan de pagina kan alsnog de gewone versie van de website of -shop worden geopend.

De mobiele versie van Suite MKB Online is een slim systeem dat volledig is geintegreerd in de software en dus niet alleen het ontwerp aanpast. De aanpassingen zijn doorgevoerd in de website, webshop en klantenportaal.

Een snelle laadtijd is gegarandeerd door het uitschakelen van scripts en de vereenvoudigde lay-out. Via het aparte Vakken & widgets systeem kan de lay-out van de mobiele versie los van de desktop versie worden ingesteld.

Doordat veel klanten e-mail mobiel lezen en hierdoor ook links openen naar uw website is het hebben van een mobiele versie een belangrijke uitbreiding, ook in zoekmachines worden website met mobiele versie hoger gepositioneerd. Met Suite MKB Online is dit een kleine moeite met behoud van functionaliteit.

Mobiele versie

5,–
excl. 21% btw per mnd

Specificaties

Artikelnummer
SMKB-8110
Branche
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Eigenschap
Communicatie

Vereisten

Website
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Website
14,–

Toegepast bij

PCDatasystems
Dienstverlening
Hoogendoorn Houten
Dienstverlening
Van de Vliert Houtbewerking
Handel
BUYTENGEWOON hovenier
Dienstverlening
Jonker & Schut
Logistiek
TBB Express
Logistiek
PDR Verhuur
Handel
Maxx Nijkerk
Dienstverlening
Blisservice
Dienstverlening