Portfolio Bouwbedrijf Nap | Become-IT B.V.

Bouwbedrijf Nap

Responsive
Eenvoudig beheer projecten
Actualiteiten via blog module

Nieuwe website met blogs en projecten

Voor Bouwbedrijf Nap is een volledig nieuwe website gerealiseerd! De website is responsive voor pc en tablet en heeft een mobiele versie. Het ontwerp is gemaakt in de huisstijl van Nap en maakt gebruik van het hele scherm. Er wordt veel gebruik gemaakt van foto's door de vele projecten die te zien zijn.

Om het onderhoud van de site te vereenvoudigen is gebruik gemaakt van de module portfolio en blogs. De pagina's hiervan hebben altijd de zelfde lay-out en worden automatisch gesorteerd en gegroepeerd.

De homepagina wordt automatisch bijgewerkt met het nieuwste portfolio en de laatste blog, waardoor deze elke keer up-to-date is. Tegelijk met de lancering van de nieuwe website is gestart met de officiele facebookpagina waarop de nieuwe projecten en blogs onder andere gepubliceerd zullen worden.

Een prachtig resultaat dankzij een goede samenwerking tussen Melissa (ontwerp), Inge (realisatie) en de medewerkers van Nap.

Bekijk de oplossing

Over de klant

Van oorsprong was Bouwbedrijf Nap veel actief in de agrarische sector. Maar in de jaren zijn zij actief geworden in een breed segment, van een dakkapel bij een particulier, tot het bouwen van een appartementencomplex. Daarnaast werden de agrarische roots niet vergeten. Met deze mix aan flexibiliteit hoopt Bouwbedrijf Nap op 'De Stroet' een verwachtingsvolle toekomst tegemoet te gaan.

Van deze veelzijdigheid profiteert het bedrijf. De bijna 50 personeelsleden hebben een ruime kennis van alle aspecten van het bouwbedrijf.

De kracht van Bouwbedrijf Nap is de vakbekwaamheid van onze allround vakmensen die u bijstaan in het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden.

Bouwbedrijf Nap

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht