Antwan Tuin Totaal

Antwan Tuin Totaal ervaring

Bij een hoveniersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle voormannen en medewerkers aan en hou je overzicht over alle aanleg projecten en het onderhoud. Hoe zorg je dat de uren snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is de 'groene' bedrijfssoftware Suite MKB de oplossing van relatiebeheer tot boekhouding. Alles in één online met Suite MKB.

Antwan Tuin Totaal is gaan werken met de Suite MKB door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte maken. Ook de App voor de buitendienst en de registratie van onderhoudscontracten waren motivaties om voor de Suite MKB te kiezen.

In het magazine Tuin en Landschap vertellen Anton Visser en Maarten Slingerland over hun ervaring met de Suite MKB. Lees het artikel hier: https://www.become-it.nl/blog/suite-mkb-bedrijfssoftware-bespaart-hovenier-veel-tijd-en-geld/33/

In vergelijking met ons oude pakket gaf de Suite MKB een wow-effect

Anton Visser

Over de klant

Het hoveniersbedrijf Antwan Tuin Totaal stelt vakmanschap en liefde voor het vak voorop. Met ruim 15 jaar ervaring biedt Antwan Tuin Totaal klanten service van hoge kwaliteit. Of het nu gaat om tuinontwerp, tuinaanleg, of tuinonderhoud: u kunt bij Antwan Tuin Totaal terecht.

Antwan Tuin Totaal

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht