Bast Hoveniers

Totaaloplossing voor hoveniers

Bij een hoveniersbedrijf is de planning het centrale deel in het bedrijfsproces. Hoe stuur je alle voormannen en medewerkers aan en hou je overzicht over alle aanleg projecten en het onderhoud. Hoe zorg je dat de uren snel en foutloos verwerkt worden? Op die vraagstukken is de bedrijfssoftware van Become-IT de oplossing van relatiebeheer tot planning en facturatie.

Bast Hoveniers is gaan werken met de hovenierssoftware van Become-IT door de uitgebreide mogelijkheden om een calculatie en offerte te maken. Als kijkt naar alle groeimogelijkheden die Become-IT biedt is dit een investering in de toekomst. Ook de flexibele en eenvoudige aanpak waren motivaties om voor Become-IT te kiezen.

Alles goed geregeld bij Become-IT

Henrico Bast

Over de klant

Bast Hoveniers werkt met vijf medewerkers en een zeer uitgebreid netwerk specialisten. Hun motto: laat mensen doen waar ze goed in zijn. Het eigen team is goed in tuinadvies, tuinaanleg, beplanting, vijveraanleg en tuinonderhoud. Bij Bast Hoveniers hebben ze vele tientallen jaren ervaring in huis. Passie voor úw buitenleven is wat hen drijft.

Bast Hoveniers

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht