Wie gingen u voor?

Meer grip op de planning, een goed werkende website of meer tijd voor ondernemen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden waarom klanten bij ons komen. In ons portfolio geven we per branche uitgebreid uitleg bij hoe we werken, wat we doen en wat onze klanten hiervan vinden.

Monsol zonwering maakt gebruik van Suite MKB, om vooruit te gaan. Suite MKB is bedrijfssoftware dat alle bedrijfsprocessen automatiseert.
Monsol
Software voor Teleservice met Gesprekken registratie, App en Klantenportaal.
NICE teleservice
Become-IT levert technische ondersteuning aan PCDatasystems, zodat zij de focus kunnen leggen op hun eigen werk.
PCDatasystems
Voor Broekhuis is een Online Bestelplatform ontwikkeld, die gebruikt wordt door alle aangesloten garages. Door middel van detachering is deze software gemaakt.
Broekhuis
De Technische Dienst van Jonker & Schut uit Barneveld maakt gebruik van plansoftware en App voor periodiek onderhoud en storingen.
Jonker & Schut
Brainwork Systems maakt gebruik van zowel standaard modules van de Suite MKB als maatwerk. Met een compleet administratiepakket en een online klantenportaal kunnen ze effici�nt werken.
Brainwork Systems
Informatieve website met mooie foto's en handig verspreiding offerte formulier. Door gebieden te selecteren wordt het aantal benodigde folders berekend. Met mobiele versie.
Van de Kamp Verspreiding
www.vdkampverspreiding.nl
Voor het beheren van debet portfolio's ontwikkelt Become-IT maatwerk software voor CMC met focus op incasso beheer, facturatie en dashboard.
CMC Worldwide B.V.