Griefelen

Psychologich en Pedagogisch Adviesbureau Eveline Beerkens | | 1 juli 2015

Website Griefelen

Lancering van Griefelen website
  • Webshop
  • Product fotografie
  • Modern webdesign

Realisatie

Ontspanning voor kinderen
Bedacht door hulpverleners

Website

De nieuwe website van Griefelen richt zich op ouders, onderwijsinstellingen en hulpverleners wie met kinderen van 2,5 tot 7 jaar te maken hebben.

De website is gemaakt met Net-Book, ons content management systeem. De website opent met een unieke homepage waar met horizontale tabs het Griefelprogramma wordt toegelicht.

Voor het inschrijven voor een cursus is maatwerk ontwikkeld waarmee de klant zich kan inschrijven voor een cursus op een bepaalde cursusdatum. Waarna de klant zich kan aanmelden als bestaande klant of kan inschrijven als nieuwe klant.

Omdat er bij het inschrijven van de cursus een factuur wordt aangemaakt, kan de klant deze direct betalen via iDeal. Dit scheelt voor Griefelen incasseren en voor de klant is het snel en eenvoudig te voldoen.

Griefelen.nl beschikt tevens over een webshop om cursusmaterialen te kunnen (na)bestellen. Door de professionele productfotografie in onze eigen studio van de materialen is het voor de bezoeker aantrekkelijk om te bestellen in de webshop.

De website beschikt over een mobiele versie. Zo worden de pagina's en de webshop snel geladen en kunnen de bezoekers alle beschikbare informatie op een kleiner scherm raadplegen. Dit gebeurd automatisch dankzij Net-Book Mobile.

Opdrachtgever

Psychologich en Pedagogisch Adviesbureau Eveline Beerkens

Psychologich en Pedagogisch Adviesbureau Eveline Beerkens (PPA) is een zelfstandig gevestigde praktijk in Utrecht en Zeewolde. PPA stelt zich ten doel om een toekomstperspectief te creëren voor kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers wanneer dit perspectief, om welke reden dan ook, minder duidelijk is. Zij wil dit bereiken door (psychologisch) onderzoek, begeleiding en ondersteuning en, indien nodig, door gerichte doorverwijzing.

We maken een goede start online!
Eveline Beerkens

Gebruikte producten

Software
Online
Become-IT
14,– mnd
Webshop
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Online
De module shop is een catalogus en webshop systeem dat geschikt is voor bedrijven die producten willen presenteren en/of aanbieden via internet.
1313 keer bekeken
Handel
Communicatie
Software
Online
Become-IT
5,– mnd
Mobiele versie
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Online
De mobiele versie is aangepast aan een kleiner scherm en mobiele verbinding. Maak uw website ook mobiel bereikbaar, met Net-Book + mobiele versie.
871 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en eventueel demonstratie van onze software. Door samen te praten over uw bedrijf en de bedrijfsprocessen kunnen we inschatten of onze software en diensten passen bij uw wensen.

Portfolio: Griefelen