Hoogendoorn Houten

Hoogendoorn Houten | Dienstverlening | 9 mei 2017

Pand van Hoogendoorn in Houten

Tractoren van Hoogendoorn

Danny, Bart en Willem bij oplevering van de nieuwe website tijdens de voorjaarsshow
  • Uitgebreide merken-database
  • Professionele fotografie
  • Occasions gekoppeld aan Agro IT

Realisatie

40+
Merken
200+
Interactieve occasions

Landbouwmechanisatie

De website van Hoogendoorn Houten was toe aan een grote update. Het ontwerp uit 2011 voldeed niet meer aan de wensen en eisen.

Gestart is met het maken van 5 professionele foto's door onze huisfotograaf Patrick Laan. Deze foto's vormen de basis van het ontwerp en geven een indruk van de professionaliteit en veelzijdigheid van het bedrijf.

Vervolgens is de website door Melissa ontworpen en door Willem gemaakt. De homepage, het leveringsprogramma en de occasions zijn ontworpen in één herkenbare stijl en voorzien van veel beeld. Uiteraard is ook aan de mobiele versie gedacht en SEO optimalisatie.

De nieuwe website heeft een groot aanbod van tweede hands tractoren en machines. Via de logische categorie indeling en handige zoekfunctie zijn deze snel te vinden. Slimme toevoeging is het interactief koppelen van de occasions aan het leveringsprogramma. Bij een merk in dit programma worden automatisch occasions van dit merk getoond. De occasions worden geïmporteerd uit Agro IT.

Speciaal voor Hoogendoorn Houten is een merken-database met productgroepen en product-pdf's ontwikkeld. Via de beheerderslogin kan Hoogendoorn zelf het volledige leveringsprogramma invoeren en hiermee automatisch alle pagina's op de website bijwerken.

Bij elk merk, merkgroep, occassion of algemene pagina wordt een contactformulier getoond die automatisch wordt aangepast. Zo weet Hoogendoorn waar het om gaat als een klant een vraag of interesse heeft.

De website is full-width ingericht waardoor het een moderne uitstraling heeft. Ook is er een mobiele versie ingericht. Deze is smaller, touch-vriendelijk en de foto's zijn full-width. Zo is de website ook op mobiel goed te lezen en gebruiken. 

Opdrachtgever

Hoogendoorn Houten

Hoogendoorn Houten heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin- & parkmachines, constructie en stalinrichting. Vanuit een mooie en ruime locatie in het centraal gelegen Houten leveren 17 toegewijde medewerkers een veelzijdig productenpakket van nieuwe en gebruikte machines, onderdelen en vakkundige service.

De website heeft weer een frisse look en is het visitekaartje van ons bedrijf!
Danny Copier

Gebruikte producten

Software
Systeem
Become-IT
10,– mnd
Framework
10.00

Software » Bedrijfssoftware » Systeem
Online ontwikkelplatform voor bedrijfssoftware met mogelijkheid tot activeren standaard modules en/of ontwikkelen van maatwerk.
1489 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Software
Website
Become-IT
14,– mnd
Website
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
Met Net-Book cms maakt en onderhoud u uw pagina's en menustructuur. Met ge´ntegreerde Word editor is het herkenbaar en gebruiksvriendelijk.
1658 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Website
Become-IT
5,– mnd
Mobiele versie
5.00

Software » Bedrijfssoftware » Website
De mobiele versie is een snelle versie van uw website en tegelijk aangepast aan het kleinere schermformaat.
1260 keer bekeken
Dienstverlening, Handel, Logistiek
Communicatie
Software
Webshop
Become-IT
14,– mnd
Webshop
14.00

Software » Bedrijfssoftware » Webshop
De module shop is een catalogus en webshop systeem dat geschikt is voor bedrijven die producten willen presenteren en/of aanbieden via internet.
1859 keer bekeken
Handel
Communicatie

Kunnen we iets voor u betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking en eventueel demonstratie van onze software. Door samen te praten over uw bedrijf en de bedrijfsprocessen kunnen we inschatten of onze software en diensten passen bij uw wensen.