Portfolio Hoveniersbedrijf Tim Kok | Become-IT B.V.

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Overzicht
Rust
Snelheid

Slimme software voor hoveniers

Tim en Aart leerden we kennen via Yonit. Er was behoefte ontstaan aan het vernieuwen van hun 'Dashboard'. Een aantal bedrijfsprocessen was hierin goed geautomatiseerd alleen de link met de Excel planning en ook de communicatie naar de klant en de medewerkers in de buitendienst kon beter.

De kennismaking en demo was direct goed, het pakket werd enthousiast ontvangen! Wel hadden Tim en Aart een aantal verbeterwensen die we actief hebben opgepakt. Denk aan visualisatie van de planning (gebruik van kleuren en beschikbaarheid) en het toepassen van het jaarurenmodel voor hoveniers. 

Inmiddels maken ze gebruik van alle diensten van Become-IT, oftewel één aanspreekpunt voor alle onderwerpen. Of het nu gaat om de installatie van Office, het boeken van inkoopfacturen of het plannen van een medewerker. Alle vragen worden snel en correct opgevolgd door de vaste contactpersoon bij Become-IT.

Reactie Tim Kok

Become IT heeft gezorgd voor een grote slag in de goede richting, bijna alle processen zijn gedigitaliseerd. In het begin is dat erg wennen, maar al na enkele maanden zouden we nooit meer anders willen

Mede door de kundige en strakke aanpak van Become IT zijn wij nu waar we wilden staan. Alle werkprocessen zijn goed en alles loopt soepel. Kortom, een aanrader voor een ieder die vooruit wil!

 

Werkprocessen

De werkprocessen zijn nu soepel en efficiënt op elkaar aangesloten, denk aan:

 • Relatiebeheer met Klantenportaal;
 • Eenvoudig van offerte, naar werkbon tot factuur;
 • Onderhoudscontracten worden automatisch gefactureerd en de werkzaamheden ingepland;
 • Overzicht in de planning met 'digitale bakjes' Todo, Onderhanden werk, Voltooid en Factureren;
 • Medewerkers weten live via de App alles wat nodig is om het werk gedaan te krijgen en ook direct qua administratie te verwerken;
 • Volledige urenregistratie via de App en uitgebreide rapportages voor gewerkte uren, verlof, ziekte, overuren, en mutaties in het jaarurenmodel;
 • Snel geld binnen door de factuur te laten betalen via iDeal in het Klantenportaal;
 • Inkoopfacturen via scan en herken inboeken in SnelStart, eventueel op kostenplaats voor nacalculatie;
 • Relaties en Verkoopfacturen automatisch inboeken in SnelStart en betalingen verwerken;
 • Bankmutaties automatisch inlezen en matchen met SnelStart;
 • Nacalculatie op de werkbon en uitgebreide rapportages voor omzet, marge en uren.

Overzicht, rust en snelheid!

Intern is het een verademing! Meer overzicht, rust en snelheid door één centrale planning en relatiebeheer. Ook de uitstraling van het Klantenportaal en de App geeft in de praktijk meer én tevreden klanten en medewerkers.

Wij wensen Tim en Aart veel werkplezier met de Suite en hopelijk stimuleert dit andere hoveniers om hier ook mee te gaan werken.

Een aanrader voor iedereen die vooruit wil!

Tim Kok

Over de klant

Hoveniersbedrijf Tim Kok biedt u een uniek tuinconcept, om in te wonen en te werken. In te bewegen en te relaxen. Waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop gaan. De innovaties zijn verrassend, herkenbaar door het gebruik van pure materialen.

Tim en Margriet en hun team ontwerpen en realiseren eigentijdse tuinen met een perfecte balans tussen binnen en buiten. De creaties voegen een blijvende sfeer en kwaliteit toe aan uw leefomgeving.

Hoveniersbedrijf Tim Kok

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht