Portfolio INlicht | Become-IT B.V.

INlicht

Samenwerking
Online

Overal online werken met Suite MKB

INlicht, uit het brabantse Boekel, was op zoek naar bedrijfssoftware waarmee ze altijd online konden werken, want hier liep INlicht met SnelStart tegen aan. Doordat ze macboeken gingen gebruiken werkte SnelStart niet meer ideaal, zo werden de gegevens in SnelStart niet realtime geupdatet. Daarnaast werkte het ook nog vanuit een excelsheet. Om deze redenen was Harm van INlicht op zoek naar een beter systeem en kwam hij al snel uit op Suite MKB. Met de Suite kan je namelijk altijd en overal online werken. Zo kan Harm nu ook thuiswerken.

Team van INlicht is erg tevreden met Suite MKB, dit komt omdat het goed werkt en aanpassingen worden zo gedaan in het systeem. Zo kan je binnen een paar kliks een product wijzigen of een verkoopfactuur wijzigen. Bovendien heeft INlicht nu veel meer mogelijkheden dan eerst, zo kan het nu gebruik maken van een klantenportaal, relatiebeheer en kan het de voorraad bijhouden. 

Goede samenwerking en terugkoppeling op de vragen!

Harm Peters

Over de klant

INlicht is door twee enthousiaste broers in 2011 opgestart en geeft lichtadvies voor thuis, op kantoor en in de zorg. Ze maken een lichtplan en werken dit graag verder voor klanten uit in een offerte. INlicht levert een ruim assortiment aan duurzame projectverlichting en kan naast het advies ook de installatie verzorgen.

INlicht

Kunnen we iets voor u betekenen?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
Vul uw gegevens in en één van onze collega's neemt contact met je op voor het plannen van een gesprek!

info@become-it.nl

0341-470068

Verstuur een bericht

Deze oplossing is gerealiseerd door

Jesse Roozeboom
Jesse Roozeboom
Consultant